Мама вовка – теж вовчиця: що відомо про матір Олега Винника та свекруху Таюне

Мама Олега Винника - Ганна Винник, у молодості теж була артистична та запальна дівчина. Не дивно, що її син став улюбленцем мільйонів жінок по всій Україні.

Мама Олега Винника – Ганна Винник народилася у 1938 році. Олег був єдиною дитиною в сім’ї. Вона в юності сама добре співала і було творчою особистістю. Про її життя мало що відомо, адже жінка все життя прожила у селі Вербівка, де народився Олег. Ганна пішла з життя у 2018 році. Ця трагедія трапилася перед одним із концертів співака у Тернополі. Сам Винник концерт скасосувати не став.

Рідкісне фото співака з мамою
Рідкісне фото співака з мамою

Відомо, що мама співака хворіла та перенесла аж три інсульти, останній з яких трапився напередодні Нового року. За словами жінки, вона прокинулась в лікарні після того, як якась невідома особа проникла до будинку та вимагала особистий номер телефону Олега Винника. Після такого співак наполегливо попросив своїх прихильників так не жартувати та не вдиратися з вимогами до його рідної домівки, якщо вас ніхто не запрошував.

Артист про свою маму говорить лише добрим словом:

“Мама завжди була для мене самою веселою людиною, яку я знав. Вона любила співати і веселилася, як могла. За декілька днів до втрати, вона мені сказала, що дуже добре себе почуває, але її час на світі добігає кінця. Побажала мені щастя та успіху і щоб навіть не думав скасовувати хоч один концерт. Всі свої пісні я співатиму тепер лише для неї.”

Неодноразово він говорив про те, що дарувати людям щастя – це його основна роль, яку він нестиме з гордістю по життю. Це видно, бо в найскладніші моменти свого життя він виходить на сцену і дарує людям те, за що вони його люблять – радість та щастя.

Олег Винник цінує слова своєї мами та завжди прислуховується
Олег Винник цінує слова своєї мами та завжди прислуховується

Батько Олега також помер декілька років тому. Він їхав на перший концерт співака та йому стало погано. Після виступу, чоловік з квітами приїхав до лікарні, але було вже загадто пізно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини