Довела не словами, а діями: Пугачова передала “кругленьку” суму Зеленській – знайшла спосіб допомогти Україні

Відома російська співачка покинула рідну країну, відхрестилась від дій росіян та допомагає Україні фінансово. Як Алла Пугачова висловлює свій тихий протест?

Алла Борисівна стала справжньою живою легендою. Її хіти слухають по всьому світі, проте в рідній країні вона стала свого роду вигнанцем. Після початку повномасштабної війни в Україні Пугачова висловила свій спротив діям російської влади та армії й покинула територію країни. Нині артистка разом зі своїм чоловіком мешкають за кордоном, в Ізраїлі, й допомагають українцям, як виявилось, не лише інформаційно, а й фінансово.

Пугачова передає гроші у фонд Зеленської

Нещодавно в мережі з’явилась інформація про те, що російська співачка проводить екскурсії своїм помпезним замком. Усі охочі прихильники або ж ті, хто просто зацікавлений у відвідування “музею”, можуть придбати квиток. Вартість екскурсії по елітному помешканню Примадонни й Максима Галкіна сягає 10200 рублів, а всі гроші, згідно з повідомленням на квитку, будуть передаватись фонду Олени Зеленської.

У мережі показали фотографію вхідного квитка на екскурсію замком Пугачової у Підмосков'ї
У мережі показали фотографію вхідного квитка на екскурсію замком Пугачової у Підмосков’ї

Так, ті, хто придбав квиток, матимуть змогу подивитись на зіркове життя зсередини. Відвідувачі побачать особисті кімнати Галкіна та Пугачової, їхні гардеробні та будуари. Окрім цього, всі зроблять хорошу справу – посприяють відновленню освітньої та медичної сфери, а також допоможуть постраждалим від війни в Україні.

Алла Пугачова закрила російський бізнес

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Примадонна ліквідувала свій останній російський бізнес. До федеральної податкової служби зірка подала заяву про припинення діяльності останньої компанії, що функціонує на території країни. Так, компанія “АБП” займалась діяльністю у галузі звукозапису та видання музичних творів, телевізійного та радіомовлення. Втім, віднині вона більше не провадить діяльність на території росії.

Алла Пугачова покинула територію рідної країни та припинила на її території будь-яку діяльність
Алла Пугачова покинула територію рідної країни та припинила на її території будь-яку діяльність

Нагадаємо, що російська співачка наприкінці вересня назавжди покинула рідну країну – Пугачова отримала тимчасовий ізраїльський паспорт, оформила своїх дітей Лізу та Гаррі та почала нове життя за кордоном.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини