Серіал “Татусеві доньки” повертається на екрани вперше за 10 років: що відомо про акторський склад

Улюблений серіал дітей на підлітків "Татусеві доньки" розпочинає зйомки нового сезону після 10-річної переври. Що чекає на глядачів цього разу?

“Татусеві доньки” – телесеріал, який виходив на екранах наших телевізорів у далекому 2007 році та має цілих 20 сезонів. Серіал розповідає про батька, в якого п’ять доньок – Маша, Даша, Женя, Галина Сергіївна та Пуговка. Дівчата конфліктують одна з одною, пропускають уроки, вперше закохуються та переживають різні події життя.

Це комедійний серіал, який знайшов відгук у багатьох глядачів. З часом, серіал почав розвиватися не лише у напрямку багатодітнього батька та донечок. Дівчата виростають і виходять заміж, хтось переїжджає, а хтось покидає родину та рухається у власному напрямку.

Кадр з серіалу Татусеві доньки
Кадр з серіалу Татусеві доньки

Серіал закінчився у 2013 році, всього у ньому 410 серій. Закінчення серіалу було для багатьох прихильників шоком, але акторки вже були дуже дорослими, тому продовжувати тему “Татусевих доньок” вже не було таким актуальним.

Нещодавно, акторка Ліза Арзамасова, що виконувала роль Галини Сергіївни, опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі пост з дивними паперами. На одному з них великим шрифтом написано “Татусеві доньки – серія перша”.

“Здається, щось у буде…”, – написала Ліза під фото.

Пізніше, компанія, що займається продюсуванням нового сезону підтвердила чутки про новий сезон, але акторського складу поки не поспішають повідомляти. Певно, хочуть довше витримати інтригу, щоб привернути більше уваги до виходу нового сезону.

Не всі прихильники були задоволені цією новиною:

“А для чого? Після того, як ви перетворили Дашу-неформала на типову жінку у декреті без індивідуальності та розуму, вже стало не цікаво на це дивитись. Що можна придумати нового у такому серіалі?”, – написав один з підписників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини