Українська подруга Леонардо Ді Капріо зізналась, чи підтримує він Україну: мовчить, але віддає великі гроші

Всесвітньо відомий актор допомагає Україні таємно. Українська подруга Леонардо Ді Капріо, топмодель Аліна Байкова в останньому інтерв'ю розповіла про позицію американського актора

Відома українська топмодель давно товаришує з американським голлівудським актором. Аліна Байкова свого часу швидко підкорила світ харизмою та ідеальними модельними данними зовнішності, а цікава особистість та характер дозволили зірці завести відомих друзів по всьому світі. Так вона познайомилась і з Леонардо Ді Капріо, про позицію та погляди якого розповіла в останньому інтерв’ю.

Аліна Байкова розповіла про Ді Капріо
Аліна Байкова розповіла про Ді Капріо

Позиція Леонардо Ді Капріо – війна в Україні

У розмові з українською журналісткою Анною Олицькою Аліна Байкова детальніше розповіла про те, чим займається Леонардо Ді Капріо, коли мова заходить про трагічні події в Україні. Нагадаємо, що від лютого американський актор не висловлювався стосовно початої росією війни. Втім, заявила Аліна Байкова, американський актор все-таки неодноразово підтримував Україну фінансово.

Всесвітньо відома модель зазначила, що актор не хоче публічно оголошувати свої думки та приймати сторону у розв’язаній війні, проте допомогти українцям матеріально – не проти. Чим спричинена така позиція відомого актора та кумира мільйонів українців – невідомо.

Аліна Байкова та Леонардо Ді Капріо давно товаришують
Аліна Байкова та Леонардо Ді Капріо давно товаришують

У новому інтерв’ю знаменитість також пригадала один випадок, який пов’язаний із офіційною презентацією фонду Олени Зеленської. Так, деякий час Аліна Байкова залишалась осторонь благодійних заходів, але пізніше з нею законтактувала перша леді України. Тоді топмодель запросили до Нью-Йорка, де і відбувався захід. Проте, тоді знаменитість не мала змоги стати гостей події та запропонувала Ді Капріо завітати на презентацію.

Американський актор не відповів своїй подрузі згодою та зазначив, що цього дня відвідати Нью-Йорк йому не вдасться. Натомість Леонардо Ді Капріо пообіцяв “задонатити” у фонд першої леді України. Відома топмодель зазначила, що попри це він пообіцяв їй надіслати гроші Олені Зеленській.

Проте, додала українська топмодель, вона не знає, чи дійсно він виконав тоді свою обіцянку. Аліна Байкова зазначила, що вона поставила в контакт американського актора й українську першу леді.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини