Христина Орбакайте поплатилася за сміливі вислови своє матері Алли Пугачової: “Вони борсаються, як і раніше”

Відома російська співачка не оголошувала своєї позиції стосовно війни в Україні, а також залишилась у рідній країні. Втім, оминути відповідальності за слова сміливої матері їй не вдалось

Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Алла Пугачова не стала мовчати та висловила свій спротив політиці кремля. Втім, її донька Христина Орбакайте навіть не натякала на те, якої позиції дотримується. Поки її зіркова мати завершувала всі справи в рідній країні та купувала квиток до Ізраїля, Орбакайте продовжувала мовчати.

Схоже, російська співачка сподівалась, що її мовчання означатиме можливість залишитись будувати кар’єру в столиці, а також “вийти з води сухою”. Проте, виявилось, що оминути відповідальності за дії та слова близької людини Христині Орбакайте не вдалось. У мережі з’явилась інформація про те, що артистку прибрали з усіх новорічних концертів.

Співачку “забанили”

Довгий час зіркова донька Алли Пугачової користувалась не меншою популярністю, ніж її легендарна мати. Зірку запрошували на концерти та виступи всеросійського масштабу, а найбільше публіка любила виконання пісні “Опять метель” у дуеті з Примадонною. Втім, час іде, життя змінюється, а кожному доводиться платити за своє мовчання або, як заведено в росії, висловлення думки, що йде всупереч загальновизнаній.

Христина Орбакайте не виступатиме на новорічних концертах
Христина Орбакайте не виступатиме на новорічних концертах

У житті Христини Орбакайте все кардинально змінилось після того, як Алла Пугачова гучно висловилась проти дій влади та російської армії та покинула терени рідної країни. Тоді колись надзвичайно популярна співачка втратила минулу підтримку та наразила свою родину на критику та навіть цькування. Саме після від’їзду Алли Борисівни її доньку прибрали з усіх новорічних концертів.

Скандально відомий блогер Рустам Солнцев прокоментував ситуацію з Христиною Орбакайте. Так, заявив він, рішення скасувати виступ співачки було прийнято організаторами концертів через відсутність у знаменитості нових хітів.

Естрадний колектив без Алли Борисівни Пугачової – вони борсаються як і раніше, багато хто намагається щось робити

– додав Солнцев.

З переліку артистів, які виступатимуть на новорічному концерті, прибрали не лише Орбакайте, а й інших російських виконавців, які засудили війну проти України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини