Галкін защебетав українською та відповів на провокаційне запитання підписників: “Не хочу бути дріб’язковим”

Відомий російський гуморист розділив сміливість своєї дружини та відповів на провокаційне запитання однієї з підписниць українською мовою. Що сказав чоловік Алли Пугачової?

Остання активність Максима Галкіна в мережі спричинила справжній фурор. Одна з підписниць поставила артистові питання, яке її давно турбувала, а російський гуморист вирішив у знак поваги до неї відповісти на запитання українською мовою. У новому публічному коментарі Максим Галкін вкотре підтвердив поважне для освічених людей та образливе для росіян звання “іноагента”. Так, гуморист висловив свою позицію стосовно війни в Україні.

На особистій сторінці в мережі Інстаграм Галкін відповів на коментар підписниці
На особистій сторінці в мережі Інстаграм Галкін відповів на коментар підписниці

Максим Галкін заговорив українською

На особистій сторінці російського гумориста в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис з відео, на якому вони з Аллою Пугачовою відпочивають на концерті російського виконавця “Бі-2” в Ізраїлі. У коментарях під публікацією одна з підписниць запитала, чому він досі підписаний у соцмережі на виконавців, які відкрито підтримують війну. Попри те, що Галкін один з перших висловився проти повномасштабної війни, у багатьох залишаються питання.

Підписниця Максима Галкіна поставила запитання українською мовою, тому гуморист вирішив відповісти солов’їною. Під час формування відповіді артист користувався перекладачем, що видно з орфографії. Перш за все, Максим Галкін зазначив, що бути підписаним на пропагандистів не означає підтримувати їхньої позиції.

Відповідь Максима Галкіна на запитання однієї з його підписниць
Відповідь Максима Галкіна на запитання однієї з його підписниць

Крім того, додав російський гуморист, він більше не спілкується зі своїми екстоваришами, які погодились з повномасштабним вторгненням до України. Максим Галкін зазначив, що в його житті бували ситуації, коли підписка на певну людину означала згоду з її позицією, проте цього разу все інакше.

Максим Галкін також зазначив, що деякі з його колег та навіть друзів від нього відписалися, адже він висловив свою незгоду з кремлівським режимом. Проте, сам артист не висловлює бажання бути схожим на таких знайомих.

Від мене деякі колеги/друзі відписалися – не хочу бути дріб’язковим і подібним до них. Спостерігаю глибину падіння

– підсумував чоловік Алли Пугачової.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини