“Ноги стрункі і без волосся”: Руслана посвітила фігурою в ультракоротких шортах на Донбасі. Оцінили не всі

Відома співачка Руслана опублікувала нові кадри в Інстаграмі, піднявши важливу тему. Втім, не всі пройнялися словами, що лишила зірка: як відреагували фанати?

Зірка “Євробачення” і справжня легенда Україні Руслана Лижичко нині почала ділитися публікаціями з поїздок у регіон, який живе наче на пороховій діжці, на Донеччину. Артистка показала наслідки обстрілів окупантів та наголосила на тому, що нашій країні потрібні винищувачі. А ще селебріті розповіла, що відвезла на схід дрони, на які донатили її прихильники.

Проте, підписники звернули увагу не на заклик знаменитості, а на її одяг, під час поїздки у небезпечні місця. У зоні бойових дій виконавиця була у кадрі у міні-шортах, які ледь показувалися з-під бронежилету.

Руслана в ультракоротких шортах здивувала фотографією на Донбасі

У коментарях не вщухають далеко не компліментарні коментарі:

  • “Ви взагалі бачили, чули звернення? Там шортів не видно, каска перекошена…”
  • “Іспанський сором”
  • “У 50 можна вже штани вдягти, це не Євробачення”
  • “Руслана, вибачте, невже не можна було вдягти штани?!”

Ну, і звісно кадри Руслани розлетілися різними телеграм-каналами. На сторінці Невгамовної Монро також було обговорено новий стиль Лижичко.

“Руслана в коротесеньких шортах — це про вибір. Іноді він невдалий, просто тому що відволікає від головного. І банально не зручно. Особливо в дорозі”, — пише Монрітта, додавши: “Ноги, до речі, струнки і без волосся. І справу корисну зробила”

Нагадаємо, що Руслана з початку війни намагається допомагати Україні у міру своїх можливостей, а ще не забуває про важливі теми екології та проводить благодійні виступи заради знедолених українців. Також навколо співачки був нещодавно і скандал: її виступу не було на головному шоу Євробачення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини