“Хочу полоненого на Новий рік”: Володимир Дантес розповів про гумор на передовій

Володимир Дантес розповів Олені Кравець, як наші захисники зберігають почуття гумору в такий не простий час та на які теми жартують найчастіше.

Володимир Дантес завітав на “Тихий вечір з Оленою Кравець” та розповів, як наші військові жартують на передовій. Він був просто приголомшений тим, що почув велику порцію позитиву від людей, які щодня багато переживають.

Володимир Дантес поспілкувався з Оленою Кравець
Володимир Дантес поспілкувався з Оленою Кравець

Розкажи, хто тебе найбільше вразив

Деколи ми привозимо тачки військовим, але не завжди лише до них. Ми жодного разу не бували у тих краях, де дуже небезпечно. Лише у Ківшарівці Харківської області, до цього ми їздили у Куп’янськ, до нашого приїзду туди тричі прилетіли ракети. Коли ми тільки туди приїхали, то побачили, що там немає ні світла, ні води. Я стою біля військового та запитую: “Де можна сходити в туалет?”, а військоий мені відповідає, що ось збоку ліс, туди можеш сходити без проблем, але щоб я недалеко йшов. Я запитав, що це означає – недалеко, а він каже: “Ну от просто недалеко”. Я собі пішов і бачу, що там все заміновано, ще й починаються обстріли. Я повертаюся назад, а всі просто стоять і курять. Я запитав, що відбувається, а мені спокійним голосом розповіли, що це відльоти, виходи, тому немає сенсу для турботи. На питання що ж робити, якщо почнуться прильоти, мені просто відповіли: “ну, не знаю, відійди від будинку”. Це було смішно і мене це здивувало. Такий спокій.

Володимира приємно вразило почуття гумору військових
Володимира приємно вразило почуття гумору військових

Були ж волонтери також, так?

Я навіть не знаю як про це розповісти. Приїхали якісь чуваки, які заряджені амуніцією, а в них серйозності взагалі немає. Один з них каже: “Хочу полоненого на Новий рік, а то тільки неживих зустрічаю”. Ми так стоїмо, нам страшно, а вони лише сміються. Я був реально вражений, тут обстріли, а вони так зберігають почуття гумору.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини