Голова Офісу президента Єрмак пояснив, навіщо пише пости-ребуси в Твіттері: “Пов’язано з приємними новинами”

Голова Офісу президента України висловився про свої загадкові дописи зі смайликами у Твіттері. Політик пояснив, навіщо він публікує ребуси та про що вони говорять

Нещодавно відома українська журналістка Наталія Мосейчук взяла інтерв’ю у голови Офісу президента України. Так, у ході розмови Андрій Єрмак також прокоментував, чому насправді він пише загадкові дописи з ребусами на своїй сторінці в соціальній мережі Твіттер. За словами політика, це пов’язано виключно з позитивними новинами, які допомагають українцям у такі важкі часи залишатись з усмішкою на вустах.

Андрій Єрмак пояснив, навіщо пише дописи-ребуси в Твіттері та що вони означають
Андрій Єрмак пояснив, навіщо пише дописи-ребуси в Твіттері та що вони означають

Голова Офісу президента про загадкові ребуси

У новому інтерв’ю Андрій Єрмак зазначив, що йому допомагають вигадувати ці ребуси, а його товариші та знайомі часто телефонують йому для того, щоб з’ясувати, що означають нові дописи. Політик зауважив, що він може пояснити не лише те, для чого він займається написанням ребусів, а й про те, що вони означають та з чим пов’язані.

За словами Андрія Єрмака, він впевнений, що важливо завжди давати людям надію на краще та намагатись підтримати віру у світле майбутнє. Крім того, зауважив голова ОП, навіть до дуже важливих речей потрібно ставитись з позитивом. Політик впевнений, що складні часи не мають ставати на заваді тому, щоб хоч іноді усміхатись.

У новому інтерв'ю для Наталії Мосейчук Андрій Єрмак пояснив свої ребуси
У новому інтерв’ю для Наталії Мосейчук Андрій Єрмак пояснив свої ребуси

До того ж, зазначив Андрій Єрмак, він підозрює, що дуже велика кількість українців завжди була прихильниками кросвордів та різноманітних ребусів, тому повідомляти хороші новини саме таким чином – це не просто оригінальний спосіб подачі інформації, а й можливість нагадати людям про їхні улюблені заняття.

Підсумував Андрій Єрмак своє пояснення тим, що кожного разу, коли він публікує такі ребуси, це завжди пов’язане з якимись хорошими новинами. Політик публікує ребуси лише тоді, коли про події, які зашифровані у повідомленнях, вже можна говорити.

Політик зауважив, що те, що він зашифровує у своїх посланнях, завжди повинно викликати позитив у людей.

Тим паче, коли я це роблю, це пов’язано з якимись приємними новинами, подіями, про які можна сказати або анонсувати

– зазначив голова Офісу президента України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини