“Я почала сваритись”: Марина з Холостяка-12 розповіла про ганебний вчинок дівчат в останньому випуску шоу

Учасниця нового сезону відомого українського реаліті-шоу "Холостяк" висловилась про неприємну ситуацію, яка нещодавно сталась на проєкті. Інші дівчата, за словами Марини, перейшли межу

Нещодавно відбулась прем’єра нового випуску відомого телепроєкту Холостяк-12. Не обійшлось без скандалів, інтриг та неприємних ситуацій і цього разу. Косметолог Марина розповіла про ганебний вчинок інших дівчат, які дозволили собі зайвого та вирішили залізти у чужі речі. Учасниця телепроєкту зізналась, що дівчата прочитали її особистий лист для Алекса Топольського, адже вона погано його заховала. Косметолог Марина не стала приховувати того факту, що подібний вчинок її сильно розлютив.

Косметолог Марина розповіла про неприємний випадок на шоу
Косметолог Марина розповіла про неприємний випадок на шоу

Марина з Холостяка-12 про поведінку інших дівчат

На особистій сторінці учасниці нового сезону відомого реаліті-шоу про кохання з’явився допис, у якому вона висловилась про неприємний вчинок інших дівчат. Так, свою розповідь дівчина почала з того, що їй завжди було важко розслабитись на побаченні з Алексом Топольським, адже вона ніколи не була впевнена, що цей романтичний момент не перервуть інші дівчата. Втім, найбільше косметолога Марину обурив той факт, що деякі учасниці телепроєкту прочитали лист, який не повинні були бачити.

До слова, вчинок дівчат обурив не лише Марину, автора листа, а й головного героя телепроєкту. Алекс Топольський розізлився не на жарт, а косметолог Марина навіть почала сваритись. Так, дівчина зізналась, що їй набридли всі насмішки інших учасниць з неї, а також постійні підлі вчинки зі сторони інших. Марина зауважила, що, коли у неї здають нерви, то їй важко тримати себе в руках.

Дівчина висловилась про те, що їй важко тримати себе в руках
Дівчина висловилась про те, що їй важко тримати себе в руках

Крім того, дівчина висловилась про Сашу Мудру, яку вважає винуватою в тому, що лист прочитали.

Ось саме через те, що ми жили в кімнаті вдвох, я була зла на неї. Бо тільки вона могла побачити листа першою. Є і моя провина що я його не заховала ретельно, та що ж… я б не стала чіпати чуже

– зауважила косметолог Марина з Холостяка-12.

Дівчина зазначила, що вона вирішила написати лист задля того, щоб опанувати свої емоції та допомогти собі заспокоїтись. У зверненні до Алекса Топольського вона розповіла про те, як у неї зародились до нього почуття.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини