Щось не поділили: репер та продюсер Потап образився на Даніеля Салема і не прийде на інтерв’ю

Даніель Самел розповів, що репер Потап не виходить з ним на зв'язок і, схоже, що той образився на нього. Чоловік також розповів й про можливу причину такого ігнору.

Український ведучий Даніель Самел в рамках інтерв’ю на “Зірковому” каналі розповів екс-підопічному Потапа – Позитиву, про те, що продюсер його ігнорує та не згодився дати інтерв’ю. Після обговоронення цієї ситуації, стало відомо, що телеведучий не знає істинної причини такої поведінки Потапа, але висловив свої припущення. На його думку, причиною стало те, що після початку повномасштабного вторгнення чоловік перебував в Іспанії, а не поїхав відразу до України.

У своєму серпневому інтерв’ю Даніель звернувся до Потапа з проханням, щоб той повернувся назад в Україну. Тоді він також був відвертим про те, що багато зірок українського шоу-бізнесу його не на жарт розчарували. Найбільшим розчаруванням стала чоловіча частина зірок, бо вони значно більше можуть зробити, перебуваючи на території Украни, ніж в іншій країні.

Даніел Самел дав інтерв'ю Позитиву
Даніель Самел розповів Позитиву про Потапа 

“Я дуже хочу, щоб сильні люди повернулися в Україну. Потап, повернись”, – саме так звернувся до артиста ведучий.

Салем розповів, що він намагався поговорити з Потапом і взяти у нього інтерв’ю, але Потап на нього дуже сильно ображений. Замість того, щоб прямо відповісти Даніелю з відмовою, репер телефонує до редакції, хоча номер у ведучого залишився незмінним.

“Я старався з ним поговорити, прояснити ситуацію, але він досі чомусь ображений. Я, чесно кажучи, не розумію, що такого образливого я сказав. Відправляли йому заявку на проведення інтерв’ю, але замість того, щоб мені подзвонити, він до реадакції телефонує. Мій номер не змінився і він його досі має”, – розповідає чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини