Фантастика, магія та інтрига: ТОП-5 серіалів 2023 року, що здивують вас своїм неймовірним сюжетом

Відомі стрімінгові сервіси опублікували список серіалів, яких слід очікувати в 2023 році. Серед них багато магії, інтригуючих моментів та містичні історії.

Багато хто вважає, що серіали – це безглуздо витрачений час, але насправді – це ідеальна можливість зануритись в інший світ та втікти від небажаної реальності. В 2023 році на нас чекають світові прем’єри серіалів, які точно вас зачеплять своїми сюжетами.

“Калейдоскоп” (Netflix)

Фрагмент з серіалу Калейдоскоп
Фрагмент з серіалу Калейдоскоп

Цей серіал розповідає історію надзвичайно добре продуманого пограбування. Якщо ви фанатієте від “Паперового будинку”, то цей серіал точно для вас. Вся історія крутиться навкого угрупування, що ретельно продумає план взлому секретного сховища  з грошима, яке дуже добре охороняється органами влади. Одну з головних ролей отримав Джанкарло Еспозіто. Особливість серіалу в тому, що деякі серії мають назву певного кольору, а такі серії можна дивитися не по порядку. Серіал вже вийшов на екрани 1 січня.

“Останні з нас” (НВО)

Запитайте в своїх дітей, що таке комп’ютерна гра The Last of Us. Кожен ігроман вам відповість, що це культова гра, яка заполовина серця дітей та дорослих. Ця гра була написана ще 10 років тому, вона розповідає історію чоловіка на ім’я Джоел, що намагається вижити в світі, який загинув від смертельної інфекції. Ті, хто зміг вижити, перетворилися на зомбі, але зовсім не вони є головною перешкодою для чоловіка.

“Мейферські відьми” (АМС)

Ця історія про сімейство відьом з Нового Орлеану, які повинні будувати добрі взаємини з невідомою надприродною істотою на ім’я Лешер. Серіал вирішили зняти за серією романів від Енн Райс. Ця історія не залишить байдужими тих, хто фанатіє від наприродних явищ.

“Ідол” (НВО)

Лілі-Роуз Депп та співак The Weekend
Лілі Роуз-Депп та співак The Weekend

Ставку на цей серіал робить багато прихильників, адже акторський та режисерський склад змушує серце бтися частіше. В головній ролі співак The Weekend, який відомий на весь світ. Згідно сюжету, він грає роль загадкового лідера якогось культу і водночас є власником нічного клубу. Він починає незрозумілі стосунки з дівчиною, яку зіграла сама донька Джонні Деппа, а режисером став Сем Левінсон, що є автором неймовірно відмого серіалу “Ейфорія”.

“Три жінки” (Showtime)

Це екранізація роману, автором якого стала Ліза Тадео. Вона провела не один день з своїми головними героїнями, щоб дізнатись про них якомога більше інформації. Одна з жінок наважилась на зраду свого чоловіка, іншій чоловік сам підшукує нових коханців, а третя – звичайна студентка, що подає до суду на свого викладача через гучні звинувачення.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини