“Мене били та принижували”: друг Тіни Кароль Слава Дьомін розповів про свої складні стосунки з мамою

Зірки українсьного шоу-бізнесу не завжди в хороших стосунках зі своїми батьками. До списку таких зірок потрапив Слава Дьомін. Чоловік відверто розповів, які в нього стосунки з мамою.

Відомий телеведучий Слава Дьомін активно розповідає про своє особисте життя на просторах Мережі. Чоловік публікує фотографії, говорить з підписниками та показує майже все, що хотіли б бачити прихильники ведучого. Та є одна тема, яка залишається для Слави не дуже приємною – стосунки з мамою.

Розповіді про його матір створюють негативну атмосферу, бо через неї дитинство в Дьоміна було не таким, як в його однолітків. Чоловік неодноразово розповідав, що в нього дуже складні стосунки з мамою і зараз вони не спілкуються.

Чому Слава Дьомін не спілкується з мамою
Чому Слава Дьомін не спілкується з мамою

Як розповідає сам телеведучий, його мама ставилася до свого сина не так, як потрібно ставитись справжній та люблячій мамі. Коли Слава був підлітком, вона била його і не цікавилась інтересами хлопця. Крім цього, в його житті були постійні приниження з її боку. Одного разу він не витримав такого відношення до себе і втік.

Коли Славі було 12 років, він посварився зі своєю мамою і вирішив втекти з дому. На той час його мама працювала в управлінні внутрішніх справав Львівської області, тому не рідко просила когось стежими за власним сином. Слава на стільки втомився від такого контролю, знущань та приниження власної гідності, що просто втік з дому.

“Немає поганих дітей, є просто погані батьки. Зі своєю дитино потрібно дружити, були другом, але не бити до крові та не пускати додому”, – говорить телеведучий.

Слава Дьомін розповів про напружені стосунки з мамою
Слава Дьомін розповів про напружені стосунки з мамою

Станом на сьогодні, чоловік обірвав будь-які зв’язки зі своєю мамою і налагоджувати контакт з нею ніяк не планує. Ця людина зникла з його життя ще дуже давно, коли йому доводилось терпіти різмоманітні знущання від рідної мами, яка повина захищати та любити свою дитину, не дивлячись ні на що. Чи зможе Слава колись пробачити свою матір за таки вчинки – невідомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини