Поповнив ряди Влада Ями та Кошового: зірка “Одного разу під Полтавою” Юрій Ткач показав, як приховує лисину

Юрій Ткач поповнює ряд українських міцних горішків Євгена Кошового та Влада Ями. Чоловік в жартівнилій формі показав, як приховує свою лисину взимку.

Український актор та комік Юрій Ткач розповів, що зіштовхнувся з такою ж проблемою, як в Євгена Кошового та Влада Ями – лисина. Чоловік пожартував з цього приводу і показав кумедне фото з новою “перукою”.

“Вирішив придбати собі нову перуку, як вам? Можна так літати?”, – написав Юрій під фото.

Чоловік опублікував фотографію в хутряній шапці з довгим хутром, що імітує засічку на голові. Юрій пожартував, що в нього взимку мерзне лисина, тому він вирішив зробити собі утеплення. Якщо поглянути необзброєним оком, то не зрозуміло, що це шапка, лише придивившись можна усвідомити, що це не волосся, а хутро.

Прихильники оцінили гумор чоловіка та підтримали його у коментарях:

  • “Шапка супер, можна носити!”,
  • “Юра, красунчик! Не будеш мерзнути взимку”.

Юрій Ткач з початком повномасштабного вторгення всіляко підтримує українських військових та вже встиг навідатись до наших захисників, щоб особисто підтримати їх в такий складний час. Чоловік їздив до Харкова, там він виступив для хлопців, фотографувався з ними та підняв їм настрій на наступні декілька днів.

Юрій опублікував відповідний пост на своїй сторінці у соцільних мережах і написав, що Харків – це справжнє місто-герой. В цьому місті живуть справжні українці, що переживають кожного дня не лише стресові емоції, але й вражають силою свого духу, бо ці люди надихають на нові звершення і доводять, що немає нічого неможливого.

Прихильникам також сподобався візит Юрія до Харкова і вони похвалили його в коментарях. Користувачам Мережі сподобалось, що чоловік не боїться покидати рідний дім, щоб побачити побратимів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини