Після роману з Білик пішов в забуття: де зараз зірка українського шоу-бізнесу Дмитро Коляденко

Український телеведучий та шоумен Дмитро Коляденко вже давно не з'являвся на публіці і про нього мало що чути. Чим зараз займається чоловік?

Дмитро Коляденко – відомий телеведучий в Україні, який сильно прославився завдяки своїй епатажності та через стосунки з Іриною Білик. Розлучення пари обговорювала вся Мережа, але зараз про Дмитра Коляденка майже нічого не чути. Чим зараз займається шоумен?

На своїй офіційній сторінці у соціальних мережах чоловік публікує своє життя, але не вдається в подробиці. Зараз Дмитро виступає разом з театром своєї колишньої дружини Олени Коляденко “Шафа”. Чоловік їздить з виступами різними містами та дивує прихильників своєю майстерністю. Основна тема театру – неповторність, щоб учасники вистави змогли відчути свою особистість глибше, ніж вони себе знають, а глядачі мали змогу спостерігати за таким неймовірним дійством.

Також чоловік бере участь у благодійний вечорах, які збирають кошти на підтримку української армії, а в кінці минулого року сталося неймовірне воз’єднання Ірини Білик та Дмитра в Празі. Прихильники пари були в захваті від того, що вони вперше та такий довгий час з’явилися разом, ще й на публіці.

Ірина Білик позувала для фото з обручкою на пальці та розкішним букетом квітів. Подейкують, що саме Дмитро зробив такий коштовний подарунок своїй екс-коханій, тому що лише він по-справжньому кохав співачку, але Дмитро ніяк не коментував такі здогадки від аудиторії.

Куди зник Дмитро Коляденко
Куди зник Дмитро Коляденко

На запитання, як Дмитру вдалося виїхати з України під час війни – відповідь проста. Чоловікові дали дозвіл на виїзд для того, щоб провести благодійний конкерт, кошти з якого були перераховані на потреби ЗСУ.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини