“Не треба макати мене в унітаз”: Іво Бобул зі скандалом покинув інтерв’ю та посварився з ведучою Еммою Антонюк

Український співак Іво Бобул, який отримав другу хвилю популярності, розповів своє ставлення до жінок. Артист посварився з ведучою та зі скандалом покинув студію.

Легендарний український співак Іво Бобул завітав на інтерв’ю до Емми Антонюк, яка веде свій канал на You-Tube “Це ніхто не буде дивитись”. Чоловік розповів про свою велику славу в ТікТоці, дитинство на Буковині і розповів про своє ставлення до жінок. Однак, співак посварився з інтерв’юєркою і пішов просто посеред програми. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому проблема.

Іво Бобул влаштував скандал на інтерв'ю
Іво Бобул влаштував скандал на інтерв’ю

Все почалося з того, що Емма вирішила поговорити про те, що чоловік зміг дати своєму синові і як він ставиться до жінок. Тут Іво Бобул почав негативно говорити про них. Як розповідає співак, дівчата зараз дуже багато вимагають від чоловіків, стали меркантильні та розбещені. Йому шкода, що дівчата сьогодні з одним, а завтра з іншим в пошуках принца.

“Жінки не розуміють, чому вони одинокі. Чому немає щастя? Треба подивитися на себе зсередини, як ти образила того, хто носив тебе на руках. Не зміг чоловік дістати шубу і все, вона вже пішла до якогось Васьки”, – каже Бобул.

Крім цього, Іво заявляє, що потрібно шукати людську душу, а не гроші. Потрібно молодим чоловікам розповісти про те, що хороші дівчата сидять вдома, а не хороші десь гуляють. Ведуча була спантеличена такими словами і була в повному шоці. Дівчина почала сперечатися зі співаком, що хороші дівчата не сидять вдома, а займаються тим, що їм подобається і вона не бачить в цьому якоїсь проблеми.

“Ви розповідаєте якийсь карикатурний образ жінок. В цьому інтерв’ю не прийнято ображати половину людства і звинувачувати жінок в меркантильності, чому, раптом, це правда? Звідки ви це взяли?”, – каже Емма.

Іво Бобул посварився з інтерв'юєркою
Іво Бобул посварився з інтерв’юєркою

Іво Бобул продовжив сперечатися та розповідає, що все бере з досвіду. Він почав запитувати у ведучої чи щаслива вона в житті. Емма з посмішкою на обличчі розповіла, що в свої 32 роки вона щаслива без шлюбу та дітей. Чоловіка це не зупиняє:

“Чого в тебе немає дітей, чого ти ще не одружена? В 32 роки в тебе все це вже має бути”, – сперечається чоловік.

Іво Бобул негативно висловився про жінок
Іво Бобул негативно висловився про жінок

Далі сталося те, після чого розгорілася ще більша суперечка. Бобул запитав ,чи буде Емма поважати свого чоловіка, якщо вона буде заробляти більше за нього. Ведуча відповіла, що так, в неї буде повна повага до свого чоловіка.

Іво Бобул (далі І.Б): Ні.
Емма (далі Е): Чекайте, що значить ні? Я сказала, що буду його поважати.
І.Б: Ні, ні. Один раз ти йому тільки скажеш, що: “Я більше получаю, ніж ти” і все, він вже потірявся.
Е: Що? Я йому це не скажу, жінка може заробляти більше, ніж чоловіки.
І.Б: Може, звичайно, багато є жінок, які заробляють більше, ніж чоловіки. Вони розуміють, що це її чоловік, це її опора і вони не мають казати, що вони більше заробляють.
Е: В партнерських стосунках люди є опорою один для одного.
І.Б: Ну, буває, а буває так, що тільки одне плече працює, а інше сидить вдома.

Іво Бобул посварився під час інтерв'ю
Іво Бобул посварився під час інтерв’ю

Іво Бобул – сексист?

І.Б: Ні, сонце моє, я зараз встану й піду, ми почали про щось, а ти мене починаєш давити термінами, яких я не знаю. Хай я не розумію, я тобі кажу життєві речі. Мені 69 років, я прожив життя, а тобі 32 і ти починаєш мене вчити де право, де ліво. Це досвід, якого в тебе нема, дай Бог, щоб він був найближчим часом. Не треба макати мене в унітаз. Я своє прожив, я тобі про це кажу, а ти мені починаєш говорити про всяку х**рню.

Після цього співак встав, зірвав з себе мікрофон та вийшов зі студії, назвавши дівчину яйцем, яке хоче навчити курку.

Іво Бобул пішов зі скандалом посеред інтерв'ю
Іво Бобул пішов зі скандалом посеред інтерв’ю

“Тобі було цікаво почути мою думку, я її сказав, До побачення. Лишатись я не буду”, – закінчив Бобул.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини