Вартість квитка на Євробачення-2023: готуйте кругленьку суму, щоб відвідати концерт у Ліверпулі

Найвідоміший у світі пісенний конкурс Євробачення-2023 відбудеться 9-13 травня. Скільки коштуватиме квиток на подію та де його можна придбати – читайте в матеріалі

На офіційному сайті організаторів найпопулярнішого у світі конкурсу Євробачення анонсували початок продажів квитків на подію. Так, пропуски на дев’ять концертів з репетиціями вдень та вночі, півфінали та гранд-фінал можна буде придбати вже зовсім скоро – 7 березня.

Вартість квитка на Євробачення-2023

Так, квитки на півфінал Євробачення коштують найдешевше. Придбати їх можна буде за £30, що дорівнює близько 1,3 тисячі гривень. Найдорожчі квитки на півфінал Євробачення-2023 коштуватимуть £290 – це 13 тисяч гривень.

Якщо ж хочете відвідати й виступ фіналістів, доведеться витратити дещо більше грошей. Найдешевші квитки на фінал Євробачення коштують від £80, що відповідає 3,5 тисячі гривень, до £380 – це близько 17 тисяч гривень.

Скільки коштують квитки на Євробачення-2023
Скільки коштують квитки на Євробачення-2023

До слова, придбати квитки на подію міжнародного масштабу, яка відбудеться у великобританському місті, можна буде виключно на цьому сайті.

Нагадаємо, що раніше уряд Великобританії повідомив, що виділить три тисячі безплатних квитків на Євробачення-2023 для українських біженців. Оскільки 2022 року у конкурсі виграла Україна, то й цьогорічний захід присвяченій країні-переможниці. Саме тому великобританський уряд вирішив посприяти тому, щоб українці змогли стати частиною цьогорічного Євробачення.

Подати заявку на отримання безплатних квитків можна через програми Homes for Ukraine Scheme, Ukraine Family Scheme та Ukraine Extension Scheme – тільки учасники цих програм можуть претендувати на безплатні пропуски.

Де можна придбати квитки на Євробачення-2023
Де можна придбати квитки на Євробачення-2023

Зазначимо, що пісенний конкурс цьогоріч відбудеться у Ліверпулі, Великобританія. Представляти Україну 2023 року буде гурт Tvorchi, який пройшов національний відбір. Ведучими Євробачення-2023 стали Юлія Саніна з гурту “The Hardkiss”, постійний коментатор конкурсу Грем Нортон, співачка з Великобританії Ханна Веддінгем, телеведуча з Британії Аліша Діксон.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини