Андрій Лузан з “Левів на джипах” зізнався, чому сильно розчарувався в Потапі: “Як Барса? Як відпочив?”

Український продюсер та один з засновників гумористичного YouTube-каналу "Леви на джипах" невтішно висловився на адресу відомого репера та музиканта Олексія Потапенка

Андрій Лузан здобув популярність в Україні, як успішний продюсер і комік. Знаменитість в останньому інтерв’ю для Слави Дьоміна розповів про своє ставлення до Олексія Потапенка, свого колеги – відомого українського музиканта й репера. За словами Лузана, після початку повномасштабної війни він серйозно переглянув свої погляди.

У розмові зі Славою Дьоміним Андрій Лузан вирішив пофантазувати та зізнався, що б сказав Потапу, якби той стояв прямо перед ним. Знаменитість зазначив, що висловив би власне незадоволення. Продюсер і гуморист доступно натякнув – раніше він захоплювався Олексієм Потапенком, але зараз все змінилось.

Андрій Лузан у новому інтерв'ю висловився про свого колегу Потапа
Андрій Лузан у новому інтерв’ю висловився про свого колегу Потапа

Відомий ведучий та журналіст Слава Дьомін запитав у свого гостя, чим би той хотів поцікавитись у Потапа.

Та що… Що Льоша, як ти. Як Барса? Як відпочив

– зазначив Андрій Лузан.

Разом з тим, додав знаменитість, раніше він дійсно захоплювався діяльністю та особистістю свого колеги. За словами Лузана, він багато чому навчився у Потапа, зрозумів технології виробництва та механіку. Ба більш, додав продюсер і гуморист, він знав ледве не все, що відбувалось за лаштунками MOЗGI production, тому був дуже здивований поведінкою Олексія Потапенка після початку повномасштабного вторгнення.

Після 24 лютого багато зірок розчарувались у Потапі
Після 24 лютого багато зірок розчарувались у Потапі

Андрій Лузан також висловився й про інших виконавців. Знаменитість зізнався, що його розчарувала поведінка й Олега Винника, а також всіх інших чоловіків, які виїхали за кордон і вирішили мовчати – нехай і підтримують Україну, зокрема фінансово.

Продюсер і гуморист зауважив, що у багатьох зірок-чоловіків, які виїхали за кордон, присутній сором за те, що вони так вчинили. Саме тому, висловив свою думку Андрій Лузан, вони сидять тихо й зайвий раз нічого не говорять і не публікують. Втім, навіть той факт, що попри непублічність такі чоловіки все-таки продовжують займатись благодійною та волонтерською діяльністю, це в очах Лузана нікого не виправдовує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини