“Слова, вирвані з контексту”: комік Андрій Щегель записав вибачення після своєї втечі з України

Український комік Андрій Щегель після своєї втечі з України та крупного скандалу його слів про образи військових, вирішив записати вибачення.

Український комік Андрій Щегель потрапив до гучного скандалу після його висловлювань про Україну та українських військових. Чоловік розповів, що він втік з України, скориставшись своїм становищем і не планує повертатися в Україну, за що хоче подякувати українцям.

Зараз комік перебуває в Туреччині разом ще з чотирьма хлопцями, які змогли втекти разом з ним. Андрій розповів, що в нього вже аж три повістки, саме тому він знайшов комфортний для себе спосіб, щоб втекти з України і пожити в “комфортній психологічній обстановці”. Крім цього, хлопець заявив, що гинути на фронті – це особистий вибір кожного з хлопців, яким він дуже співчує.

Андрій Щегель опублікував вибачення після скандалу
Андрій Щегель опублікував вибачення після скандалу

На цьому він не зупинився і в наступному відео продовжив обговорювати свій виїзд та загальне ставлення до українського народу. За словами Андрія, йому дуже подобається, що в нього є можливість політичного притулку після того, як він втік від загальної мобілізації.

“Я вдячний українцям за таку можливість, я готовий ніколи туди не повертатися. Немає сильнішого мотиватова, ніж український народ”, – каже Щегель.

Андрій Щегель вибачився перед українцями

Сьогодні, 6 березня Андрій записав відео-звернення до своїх прихильників, в якому вирішив вибачитися за свої слова. Хлопець заявив, що це все були вирвані слова з контексту і він зовсім не це мав на увазі.

“Я в жодному разі не вважаю, що вибір людини – це гинути на війні. Пропоную вам повністю передивитись інтерв’ю і зрозуміти, що мої слова не містили ні краплі зневаги. Я жодного разу не зневажаю всіх українців. Останнє відео, що викладене шматком в інтернет і абсолютно вирване з контексу є лише моєю гнівною та безпорадною реакцією на незкінченні погрози мені та моїй родині”, – каже Щегель.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини