“Хоч би вибачилась”: представниця Естонії на “Євробаченні-2023” в 2015 році виступала з Басковим в Криму

Представниця Естонії на "Євробаченні-2023" після своєї промови про підтримку України зовсім забула, яки виступала в 2015 році в Криму з Миколою Басковим.

Представниця Естонії на “Євробаченні-2023” співачка Аліка змогла пройти до фіналу конкурсу. Прихильники почали вітати її з таким досягненням, але пильні фанати “Євробачення” відшукали інформацію про те, що дівчина виступала в окупованому Криму в 2015 році разом з зірками путінського режиму.

Відповідна інформація з’явилася у коментарях від одного з користувачів Мережі. Відомо, що 20-річна співачка активно підтримує Україну під час повномасштабного вторгнення, але вона не згадує той факт, що вона й справді 8 років тому виступала на одній сцені з Миколою Басковим, який відкрито підтримує російську агресію.

Представниця Естонії в 2015 році виступала в окупованому Криму
Представниця Естонії в 2015 році виступала в окупованому Криму

На просторах Мережі можна відшукати відео з виступу на концеті “Нова хвиля”. Там на сцені маленька Аліка виступає біля Баскова, весело посміхається та ні про що не переймається. Українські прихильники вимагають вибачення за те, що було в 2015 році, але вони не беруть до уваги те, що тоді рішення приймались не особисто дівчинкою, а її батьками, бо в 2015 років Аліці було всього 12 років.

  • “Естонія, знайшла кого відправляти, хоч би вибачення попросила за виступ в 2015 році в окупованому Криму”,
  • “Я знаю, що вона підтримує Україну, але вона ніколи не засуджувала дії росії”, – пишуть прихильники.
Представниця Естонії в 2015 році виступала в окупованому Криму
Представниця Естонії в 2015 році виступала в окупованому Криму

Однак, не всі прихильники такі категоричні до Аліки. Знайшлися й ті, хто дівчину не засуджує, говорячи про те, що світ не крутиться навколо України, тому не потрібно виливати на неї бруд.

“Вже бачу, як естонці не голосують за неї лише тому, що в 2015 році вона виступала в Криму”, – саркастично пише один з прихильників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини