Alyona Alyona розповіла, від чого відмовилась після схуднення на 20 кілограмів: м’ясо, фрукти і не тільки

Українська реперка Alyona Alyona розповіла секрет свого неймовірного схуднення на цілих 20 кілограмів та поділилася, від чого вона відмовилась заради фігури.

Українська реперка, яка прославилася не лише своїми піснями, але й повною відсутністю комплексів Alyona Alyona розповіла, як вона схудла на 20 кілограмів. Дівчина поділилась, що вона не ставить собі певні цілі на тиждень або на місяць, а просто займається своїм харчуванням. Редакція сайту Добрі новини дізналася, що допомагає реперші йти до своєї мети.

Влітку минулого року Alyona Alyona схудла на цілих 20 кілограмів. Секрет її схуднення заключається в тому, що вона правильно поставилася до свого харчування та відмовилася від певних продуктів. За словами дівчини, це значно полегшило її життя і вона вирішила розповісти про це в соціальних мережах.

Аlyona Аlyona розповіла, як їй вдалося схуднути
Аlyona Аlyona розповіла, як їй вдалося схуднути

Перед тим, як почати роботу над своєю фігурою, артистка пішла здавати аналізи, щоб дізнатися, чи все в неї в порядку організмом. Результати досліджень не дуже потішили її тому, що в неї було чимало відхилень, які стосуються роботи печінки. Крім цього, їй не вистачало йоду та вітаміну Д. Найбільшим здивуванням для неї стало те, що вона знаходиться за крок до цукрового діабету.

Звісно, після таких аналізів довелося взятися за своє здоров’я, а не лише за харчування. Зараз Alyona Alyona розповідає, що в неї все проходить дуже легко. Вона виключила зі свого раціону м’ясо, замінила фрути на овочі, більше вживає білку і круп, що не містять в собі високого глікемічного індексу.

Українська реперка зізналася, що їй допомогло схуднути на 20 кілограмів
Українська реперка зізналася, що їй допомогло схуднути на 20 кілограмів

Артистка зізнається, що такий спосіб харчування позитивно впливає на її стан. В неї немає важкості в шлунку, вона чудово себе почуває, менше хворіє і, навіть, зникли проблеми зі шкірою. Попри такий успіх, вона ні в якому разу не хоче нав’язувати свій спосіб схуднення всім іншим.

“Я нікому нічого не нав’язую. Людина сама повинна прийти до правильного харчування, або зробити так, щоб не довести себе до такого”, – розповідає Alyona Alyona.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини