Філіп Кіркоров після чуток про роман з чоловіком зізнався, що має стосунки: “Є до кого повертатися додому”

Скандально відомий російський музикант зізнався, що в нього з'явилась кохана людина. Після чуток про роман з чоловіком публіка особливо цікавиться особисте життя Філіпа Кіркорова

Щодо орієнтації скандально відомого російського музиканта Філіпа Кіркорова сперечаються тисячі шанувальників вже багато років. Хоча раніше знаменитість був одружений з легендарною співачкою Аллою Пугачовою, сьогодні левова частка його авдиторії буквально впевнена, що артист таки крутить роман з чоловіком.

Останнім часом особисте життя Філіпа Кіркорова обросло чутками та поголосом, тому, ймовірно, знаменитість вирішив розставити всі крапки над “і”. Слід зазначити, що в артиста майже вийшло пояснити шанувальникам, як ідуть справи у нього на романтичному фронті. Знаменитість зізнався, що він не самотній, але забув уточнити, у кого саме закохався.

Філіп Кіркоров поділився подробицями свого особистого життя
Філіп Кіркоров поділився подробицями свого особистого життя

11 років поспіль відомий російський співак доводив усім навколо, що найголовніша жінка в його життя – це донька Алла-Вікторія. Втім, схоже, що тепер зіркові діти зростатимуть у повній родині, оточенні любов’ю та увагою двох людей. Нещодавно стало відомо, що з осені 2022 року серце Філіпа Кіркорова зайняте.

У коментарі для російських ЗМІ відомий російський артист зізнався, що він почав зустрічатись з коханою людиною. Ба більш, зазначив Філіп Кіркоров, вони вже навіть встигли з’їхатись і облаштувати спільний побут. З розповіді знаменитості одразу стало зрозуміло, що він почувається щасливим поруч з другою половинкою. Разом з тим, зірка вирішив не розкривати особистості свого обранця чи обраниці – ім’я та навіть стать залишаються з грифом “Секретно”.

Відомий російський співак зізнався, що перебуває в стосунках
Відомий російський співак зізнався, що перебуває в стосунках

Окрім зізнання в коханні до своєї другої половинки, Філіп Кіркоров також зазначив, що партнер надає йому сили рухатись далі та творити, створювати нові хіти й продовжувати професійну діяльність.

Кохання нове живе в моєму серці. Зараз мені є до кого повертатися додому. Поки не буду розповідати, хто і що. Але в душі є це почуття і стимул жити далі і творити

– прокоментував Філіп Кіркоров.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини