Євген Клопотенко зізнався, чому у 36 років у нього насправді немає дівчини: “Я не вмію дарувати квіти”

Шанувальників відомого українського кулінара Євгена Клопотенка давно й сильно турбує запитання, чому в знаменитості досі немає серйозних стосунків. Зірка нарешті розкрив причину

Відомий український кухар і ресторатор Євген Клопотенко завоював популярність в Україні завдяки участі в телепроєкті “МастерШеф”. Після завершення шоу знаменитість продовжив свій кулінарний шлях, аби сьогодні називатись одним з найуспішніших кулінарів країни. Євген Клопотенко добре розбирається у своїй сфері, але є найбільшим експертом у питанні українського борщу.

Втім, якщо про професійне життя знаменитості відомо багато, а деталей приховувати сенсу немає, то з особистим все зовсім по-іншому. Так, шанувальники дуже часто питають у Євгена Клопотенка, чому він у 36 років не має дівчини та серйозних стосунків. Чуток з цієї теми було багато, втім знаменитість розставив всі крапки над “і”.

Євген Клопотенко зізнався, чому в нього немає дівчини
Євген Клопотенко зізнався, чому в нього немає дівчини

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відомий український кулінар опублікував серію Історій, в яких пояснив – чому в нього немає дівчини. Так, чоловік зазначив, що річ у тім, що він не вміє дарувати квіти. Разом з тим, продовжив Євген Клопотенко, у нього виходить розпалювати багаття, а ще – він може нагодувати свою кохану смачним сніданком.

Євген Клопотенко назвав реальну причину, чому в нього немає дівчини
Євген Клопотенко назвав реальну причину, чому в нього немає дівчини

Найімовірніше, ці Історії були дещо жартівливими та іронічними, втім раніше Євген Клопотенко таки зізнавався, в чому причина відсутності в нього дівчини. Так, за словами знаменитості, він не може будувати стосунки лише з одною людиною. Кулінар розповів, що тоді йому стає нудно, тому одночасно він може зустрічатись одразу з кількома жінками.

За зізнанням Євгена Клопотенка, про це він одразу попереджає своїх партнерок, аби в майбутньому не виникало неприємних ситуацій. Втім, не кожній людині комфортно будувати стосунки з партнером, який дотримується подібних поглядів, тому Клопотенко й залишається самотнім.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини