“Я слухаю російське”: зірка кліпу “НеАнгели” та скандальна блогерка Анна Алхім заявила, що підтримує російське

Відома скандальна блогерка Анна Алхім з посмішкою на обличчі зізналася, що слухає російську музику і не соромиться цього. Блогерку засудили прихильники.

Анна Алхім прославилася завдяки зйомкам в кліпі “НеАнгели” та завдяки головній ролі у фільмі “Любов та блогери”. Зірка нещодавно переїхала до свого будинку в Києві з рідного міста Дніпропетровська. Однак, не все так ідеально. Дівчина завітала на інтерв’ю до Олександра Волошина та виявилося, що вона підтримує російську армію, слухаючи пісні від російських виконавців та стрімінгових майданчиках. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Алхім розповідала Волошину про те, чому вона не переходить на українську мову, хоча весь подкаст вона розмовляла з хлопцем саме солов’їною. В процесі спілкування Анна розповіла, що досі слухає російські пісні. Волошин відповів, що сподівається на те, що вона слухає не на стрімінгових майданчикх, а що Алхім відповіла:

“Я не знаю що таке стрімінгові майданчики, я слухаю на Apple Music”, – каже Алхім.

Блогерка Анна Алхім зізналася, що з задоволенням слухає російську музику
Блогерка Анна Алхім зізналася, що з задоволенням слухає російську музику

Про це вона сказала зі щирою посмішкою на обличчі і здивовано запитала, а де ж вона має це все слухати, як не там. Олександр їй пояснив, що стрімінговими майданчиками є Spotify, You-Tube, Apple Music та інші сервіси, за які потрібно платити, щоб слухати там музику. Під час прослуховування будь-якої музики на таких сервісах, російські виконавці отримують гроші, з яких платять податки та фінансують армію рф.

“Клянусь, не знала. Я думаю, як ми платимо, якщо я вже скачала цю пісню. Не буду брехати, мені подобається. Мені не подобається українська музика, лише деякі є гарні, але все решта це х**йня. Як під таке подригаєшся, ну ніяк”, – виправдовується Алхім.

Анна Алхім зізналася, що слухає російську музику
Анна Алхім зізналася, що слухає російську музику

Прихильники в коментарях були обурені такими словами від блогерки:

“Я не знаю як її можна дивитись, слухати та фанатіти. Це просто жесть”

Після того, як Олександр їй пояснив, що музику росіян не треба слухати в загальному, але якщо ти вже це робиш, то краще скачувати на телефон і не користуватися стрімінговими майданчиками, дівчина зізналася, що вона викачає музику, яка їй подобається і не буде платити за прослуховування.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини