Юрій Горбунов зізнався, який вчинок Олега Винника його сильно розчарував: “Потрібно було якось пояснити”

Відомий український телеведучий і шоумен Юрій Горбунов висловився про свого друга й колегу Олега Винника, який давно виїхав за кордон і не хоче повертатись додому

Головний повелитель вовчиць Олег Винник від самого початку повномасштабної війни в Україні не дає спокою своїм шанувальникам. Українці намагаються отримати від зірки відповідь на питання, що турбує не одного фаната – чому артист виїхав за межі країни та чому не виходить з прихильниками на зв’язок.

Оскільки отримати відповіді на питання від самого Олега Винника видається неможливим, цікавість фанатів і журналістів виходить за межі однієї особи. Інтерв’юери часто питають про відомого українського співака у його друзів і колег. Нещодавно, наприклад, на питання про Олега Винника відповів український ведучий і шоумен Юрій Горбунов.

Відомий український ведучий у студії Слави Дьоміна розповів про свого друга Олега Винника
Відомий український ведучий у студії Слави Дьоміна розповів про свого друга Олега Винника

У новому інтерв’ю для українського журналіста Слави Дьоміна Юрій Горбунов пригадав, що раніше в нього з Олегом Винником були міцні дружні стосунки, втім сьогодні він навіть гадки не має, де його приятель. Шоумен зазначив, що артист припинив виходити з ним на зв’язок, тому він не знає, де співак знаходиться та як у нього справи.

Український телеведучий зазначив, що він намагався зв’язатись зі своїм другом, втім йому не вдалось, оскільки той не бере слухавку. Юрій Горбунов, хоч і конкретно не пояснив, як ставиться до виїзду артиста, натякнув, що не вважає його дії правильними.

“Олег слухавку не бере, а 100 разів ти дзвонити не будеш. Просто мені здається, це потрібно було зробити по-іншому”, – розповів Дьоміну Юрій Горбунов.

Юрій Горбунов висловив своє ставлення до виїзду Олега Винника за кордон
Юрій Горбунов висловив своє ставлення до виїзду Олега Винника за кордон

Нагадаємо, що раніше представники відомого українського співака Олега Винника вже говорили, чому артист змушений залишатись за кордоном. У команді знаменитості пояснювали, що у Німеччині зірка проходить курс лікування. Разом з тим, діагноз українського співака й досі залишається у таємниці.

Натомість близькі друзі та представники Олега Винника наголошують, що він навіть за кордоном продовжує допомагати Україні та українцям, як може. Мова йде про діяльність знаменитості у рамках його благодійного фонду.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини