Лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк розповів, як змінилося його життя після вторгнення: “Вибився з світу”

Відомий український співак Андрій Хливнюк, який подався до лав захисників України чесно зізнався, як його змінило повномасштабне вторгнення.

Відомий український співак та лідер гурту “Бумбокс” славиться своїм професіоналізмом та неймовірною силою свого голосу. Пісні гурту люблять в кожному куточку України і залюбки наспівують на кожних посиденьках з друзями або біля затишного вогнища з гітарою в лісі, або вдома під час застілля.

З початком повномасштабного вторгнення чоловік, як і більшість українців, почав перейматися за майбутнє своєї країни і подався спочатку до територіальної оборони міста Києва. Андрій активно показує у соціальних мережах свою діяльність, розповідає про волонтерські місії та закликає своїх прихильників не забувати донатити на потреби українських захисників. 26 березня Хливнюк потрапив під мінометний обстріл та отримав серйозне поранення в обличчя, але швидко реабілітувався та продовжив свою роботу на благо країни.

Андрій Хливнюк розповів, як сильно він змінився за останній рік
Андрій Хливнюк розповів, як сильно він змінився за останній рік

Андрій Хливнюк в невеликому інтерв’ю розповів, що повномасштабне вторгнення неабияк його змінило. Як каже чоловік, війна поставила на паузу його творчість, але гурт готується до випуску нового відео, де будуть зібрані документальні кадри під час роботи.

“Я повністю вибився з музичного світу. За рік я не записав жодного альбому та кліпу. Ми плануємо реліз на пісню “Правда”. Ми робимо це для того, щоб якомога більше людей дізналося про благодійний фонд Госпітальєра”, – розповідає Андрій.

Для чоловіка музика сьогодні – це боротьба і велика можливість розповісти про себе на весь світ. Тепер це перестало бути просто частинкою розважального шоу-бізнесу та головною роботою співака. Зараз він патрулює місто та займається гуманітарною місією.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини