Максим Галкін вперше після подій в Ізраїлі вийшов на зв’язок: де зараз шоумен із дружиною Аллою Пугачовою?

Відомі російські артисти Алла Пугачова та Максим Галкін минулого року переїхали жити до Ізраїлю. Після вчорашніх трагічних подій зіркова пара вийшла на зв'язок із шанувальниками

Популярна російська співачка Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін після початку повномасштабної війни в Україні висловились проти дій російської влади та армії. Це стало причиною для цькування зіркової родини. Коли справа дійшла до залякування артистів, зіркова пара прийняла рішення мігрувати до Ізраїлю.

Знаменитості облаштували свій побут, віддали дітей до місцевої школи та почали життя з чистого аркуша. Втім, вчора в Ізраїлі сталась страшна трагедія – бойовики палестинського руху ХАМАС атакували територію сусідньої країни. Довгий час знаменитості не виходили на зв’язок зі своїми шанувальниками, а у коментарях та особистих повідомленнях зіркову пару закидали питаннями про те, де вони та чи все з ними добре.

Алла Пугачова та Максим Галкін вперше за останню добу вийшли на зв'язок зі своїми шанувальниками
Алла Пугачова та Максим Галкін вперше за останню добу вийшли на зв’язок зі своїми шанувальниками

Вранці 7 жовтня з сектора Гази центральна та південна частина Ізраїлю була обстріляна військовими ХАМАС. Коли Максим Галкін та Алла Пугачова не вийшли на зв’язок після подій, що трапились, шанувальники зіркової пари захвилювались та намагались з’ясувати, чи все добре з артистами. Лише сьогодні, 8 жовтня, відомий російський шоумен опублікував новий допис на особистій Інстаграм-сторінці.

Максим Галкін написав, що о 6-й ранку він та його сім’я прокинулись від звуків сирени повітряної тривоги. Отже, знаменитість разом зі своїми близькими переживає трагічні події, перебуваючи безпосередньо в Ізраїлі. Крім того, у новому дописі Галкін висловив співчуття всім, хто втратив рідних у цей важкий день. Артист також закликав молитись за тих, хто опинився у заручниках.

Алла Пугачова та Максим Галкін переїхали жити до Ізраїлю минулого року через цькування
Алла Пугачова та Максим Галкін переїхали жити до Ізраїлю минулого року через цькування

У коментарях до нового допису знаменитості його шанувальники висловили співчуття тим, кого торкнулась ізраїльська трагедія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини