“Тато не розповів”: доньку Євгена Кошового розкритикували в Мережі через російську музику

Донька відомого актора та коміка Євгена Кошового Варвара Кошова вирішила зняти ролик у відому соціальну мережу ТікТок, але зробила це під російську пісню.

З початком повномасштабного вторгнення українці почали поступово відмовлятися від всього російського. З магазинів почали зникати російські товари, переклад російською мовою більше не такий актуальний, а в музичних ТОП-чартах України почало з’являтися дедалі більше якісної української музики.

Культурні діячі активно зайнялися благодійністю та на власному прикладі показують, як варто робити, а від чого краще відмовитись. Так само робить найкращий друг Володимира Зеленського Євген Кошовий. У соціальних мережах чоловік на власному прикладі показує, що кожен може переживати стрес від війни по-різному, але ми повинні взяти себе в руки і назавжди відмовитись від російського.

Однак, не дивлячись на таку патріотричну позицію чоловіка, його донька Варвара дещо псує йому репутацію. Справа в тому, що дівчина у соціальних мережах активно користується російською мовою, а також знімає ролики під російські пісні. Одним з таких роликів став трендовий жарт, який розлетівся на декілька тисяч переглядів. Прихильники Варі такого не оцінили.

Доньку Кошового розкритикували в Мережі
Доньку Кошового розкритикували в Мережі
  • “Серйозно? Донька українського діяча знімає відео під російські треки?”,
  • “Дочка друга Зеленського знімає відео з російською музикою, це жах”,
  • “Тато не розповів, що слухаючи російську музику, ми платимо гроші в росію і спонсоруємо війну проти нас самих?”.

Дівчина обрала ніяк не реагувати на критику крім одного повідомлення. Одна з коментаторів написала: “Музика” і додала два смайлики з черепом. Зараз така комбінація слів зі смайликами означає, що це щось неприпустиме. В даному випадку мова йде про те, що знімати під таку музику відео будь-якого харакрету – дуже недоречно.

“Ти померла?”, – єдине, що відповіла донька Кошового.

Доньку Кошового розкритикували в Мережі
Доньку Кошового розкритикували в Мережі

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини