Рубрики: Новини

Організатор Євробачення-2023 відповів, чому покликав виступати Кароль замість Руслани й Огнєвіч: краща за всіх

Цьогоріч Євробачення відбуватиметься у Ліверпулі від імені України. Перед номерами учасників конкурсу змагання відкриватимуть своїми виступами відомі українські зірки

Менш ніж через місяць у Великобританії відбудеться Євробачення-2023. Минулого року на конкурсі перше місце посів український гурт Kalush Orchestra, тому й цьогорічне змагання відбувається від імені України. Організатори Євробачення активно працюють над усіма деталями, втім нещодавно у мережі розгорівся скандал.

Так, команда організаторів цьогорічного змагання обрала низку українських артистів, які відкриватимуть конкурс своїми виступами. Серед них опинились тогорічні переможці, Тіна Кароль, Джамала, Go_A та Вєрка Сердючка. У мережі спалахнули обговорення, оскільки публіка не зрозуміла, чому заспівати на Євробаченні-2023 не запропонували Руслані, яка свого часу посіла перше місце в конкурсі, або Златі Огнєвіч, яка принесла Україні третє місце.

Один з організаторів Євробачення-2023 вирішив пояснити, чому Тіну Кароль запросили виступити

Так, один з організаторів цьогорічного конкурсу Герман Ненов, креативний директор Євробачення-2023, вирішив пояснити, чому на конкурс виступати запросили саме Тіну Кароль. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм член команди організаторів опублікував кадри з виступу української співачки на Євробаченні-2006, де вона посіла сьоме місце. Ненов пояснив, що тоді артистка співала слова, які сьогодні важливі, як ніколи раніше.

Тоді Тіна Кароль заспівала: “Покажи мені свою любов, поговори з моїм серцем”. Герман Ненов зауважив, що таким чином артистка загорнула важливий меседж у розважальну обгортку. Крім того, креативний директор Євробачення-2023 назвав це концепцією.

Креативний директор цьогорічного Євробачення Герман Ненов пояснив вибір команди

До слова, Герман Ненов не пояснив, чому на конкурс не запросили виступити Злату Огнєвіч або ж Руслану, які свого часу також прославили Україну на творчій міжнародній арені. Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що Руслана Лижичко образилась на організаторів Євробачення-2023.

Поділитися