Руслана образилась на організаторів Євробачення-2023: “Я чекаю і дивлюся, як розвиватимуться події далі”

Найперша в Україні переможниця Євробачення Руслана розповіла про неприємну ситуацію, пов'язану з організаторами цьогорічного конкурсу в Ліверпулі. Зірка наразі вирішила просто чекати

Менш ніж через місяць весь світ спостерігатиме за найголовнішим і найвідомішим пісенним конкурсом. Цьогоріч Євробачення відбувається від імені України, оскільки 2022 року переможцем став гурт KALUSH. Крім того, відкриватимуть конкурс низка відомих українських артистів. В офіційних джерелах, що стосуються організації та проведення пісенного конкурсу, було вказано, хто саме виступить перед основними учасниками. Втім, у цьому списку немає Руслани, першої в історії української музики переможниці Євробачення.

Зірка не змовчала і прокоментувала той факт, що організатори цьогорічного Євробачення не запросили її на відкриття конкурсу. На особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук Руслана Лижичко звернулась до своїх шанувальників і поділилась всіма деталями, які наразі їй відомі. Артистка, не приховуючи, відповіла на питання фанатів про те, чи буде вона цьогоріч стояти на сцені Євробачення.

Руслана зізналась, що не знає, чи виступатиме цього року на Євробаченні
Руслана зізналась, що не знає, чи виступатиме цього року на Євробаченні

На своїй сторінці у Фейсбуці знаменитість зауважила, що до сьогодні ні організатори, ні офіційні представники Євробачення-2023 не надіслали їй запрошення виступити на конкурсі. Крім того, повідомила Руслана Лижичко, її виступи не заплановані ні у півфіналі, ні у фіналі. Співачка повідомила, що відповідну інформацію її команда надала їй з офіційних джерел.

У своєму новому дописі знаменитість перелічила українських артистів, які виступатимуть на відкритті Євробачення. Серед них Тіна Кароль, Джамала, Сердючка, Альоша та багато інших зірок. Руслана Лижичко висловилась, що буде дуже прикро, якщо пісня “Дикі танці”, яка свого часу подарувала Україні перемогу в Євробаченні, не прозвучить на сцені.

“Я чекаю і дивлюся, як розвиватимуться події далі і не даю поки жодних коментарів. Я просто чекаю. Від мене, на жаль, мало що залежить в цій ситуації. Не я приймаю рішення”, – зазначила Руслана Лижичко.

Руслана зізналась, що не отримала запрошення виступити від організаторів Євробачення
Руслана зізналась, що не отримала запрошення виступити від організаторів Євробачення

Крім того, знаменитість вирішила порадитись зі своїми фанатами, чи варто їй приймати запрошення організаторів “Євробачення-2023”, якщо їй таки запропонують виступити на відкритті конкурсу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини