“Не треба думати про якісь місця”: Андрій Данилко розкритикував TVORCHI, які виступлять на Євробаченні-2023

Відомий український музикант і творець легендарної Вєрки Сердючки не дуже втішно висловився про творчість гурту, який цьогоріч представлятиме країну на Євробаченні

Андрій Данилко, відомий український співак, цьогоріч виступатиме на відкритті найвідомішого у світі пісенного конкурсу. Нещодавно журналісти видання “УНІАН” взяли коментар у знаменитості з приводу молодого тернопільського гурту TVORCHI, які цьогоріч представлятимуть Україну на Євробаченні. Зокрема, у Данилка поцікавились, як він ставиться до подібної музики.

Артист приховувати не став і сказав свою чесну думку – він не є прихильником подібного жанру, тому і пісні гурту TVORCHI йому не до смаку. Натомість Андрій Данилко наголосив, що його думка є абсолютно суб’єктивною, тому не потрібно судити творчість Андрія Гуцуляка та Джеффрі Кенні виключно за його словами.

Андрій Данилко висловився про творчість гурту, який представлятиме Україну
Андрій Данилко висловився про творчість гурту, який представлятиме Україну

Артист також поділився своєю думкою щодо обрання фаворитів. Андрій Данилко зізнався, що ще з часів, коли був суддею у Нацвідборі, він не робить ніяких прогнозів. У випадку з цьогорічним Євробаченням, він взагалі не може сказати, кому пророкує перемогу. Річ у тім, що український музикант не переглядав номери кожного з учасників.

Разом з тим, відомий український співак наголосив, що думати потрібно не про перемогу на Євробаченні-2023. Андрій Данилко звернув увагу громадськості на те, що найголовнішим у цьому конкурсі є передусім не перемога, а участь, як би стереотипно це не звучало. Музикант вважає, що першочерговою ціллю учасника має бути ціль гідно представити свою країну.

“Тисячу разів про це казав. Не треба думати про якісь місця. Треба гарно показати, треба гарно виступити, щоб усе було гідно. Все”, – наголосив Андрій Данилко.

Відомий український співак Андрій Данилко висловився про шанси гурту TVORCHI перемогти
Відомий український співак Андрій Данилко висловився про шанси гурту TVORCHI перемогти

Нагадаємо, що нещодавно світові букмекери оновили свої прогнози щодо того, хто здобуде перемогу у цьогорічному змаганні. Тепер Україна займає третє місце після Швеції та Фінляндії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини