Тіна Кароль – коханка Володимира Зеленського: російські ЗМІ створили про співачку нові чутки

Українці вже все могли почути і побачити стосовно некомпетентності російських ЗМІ. В той час, як здається, що гірше бути не може, з дна починають стукати.

З початком вторгнення в 2014 році росія активно створює різноманітну купу фейків про владу нашої країни, про українських зірок та загальне становище ні сході України. Кожного разу росіяни доводять, що в них немає ніякого сорому та реального погляду на такі очевидні речі – їхня країна – це справжній агресор, якого потрібно не підтримувати, а навпаки.

Про Володимира Зеленського в російських ЗМІ постійно ходять чутки, але те, що один з телеканалів росії зробив на днях – поза будь-якого розуміння. Один з найголовніших пропагандистських каналів НТВ зробив власний сюжет про те, що Тіна Кароль, як виявилося, коханка Володимира Зеленського. Такого жарту не придумав би навіть “Квартал-95”, якби їм дуже сильно захотілося.

Російські ЗМІ назвали Тіну Кароль коханкою президента України
Російські ЗМІ назвали Тіну Кароль коханкою президента України

Пропагандисти в сюжеті розповідають про те, що поки Олена Зеленська їздить у робочі відрядження, президент розважається з Тіною Кароль. Однак, ніяких доказів (як завжди) в них немає і вони не соромляться говорити, що вся ця інформація не більше, ніж чутки від злих язиків.

“Злі язики натякають, що в Зеленського є своя фаворитка. Кажуть, що саме за наказом Тіни Кароль зривалися концерти її супернить”, – розповідають в сюжеті.

Крім того, що Тіна Кароль, сама того не знаючи, стала коханкою Володимира Зеленського, співачку звинуватили в тому, що це саме вона зривала концерти “нещасній” Ані Лорак, якій не давали життя з 2014 року.

Російські ЗМІ назвали Тіну Кароль коханкою президента України
Російські ЗМІ назвали Тіну Кароль коханкою президента України

Саме зриви її концертів та “загрози” з боку української влади змусили Ані Лорак покинути Батьківщину, а-от Кароль використала цю можливість для того, щоб зайняти тепленьке місце. Вочевидь, сама Тіна Кароль не вкурсі ще й того, що вона стала не лише коханкою Володимира Зеленського, а й тою, хто вигнав Ані Лорак з України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини