Президент Володимир Зеленський розповів, де після 24 лютого живуть його батьки: “Вони все знають”

Нещодавно відомий український журналіст Дмитро Комаров взяв інтерв'ю у чинного президента України. У ході розмови Володимир Зеленський повідомив, в якій країні сьогодні перебувають його батьки

Колись успішний український гуморист, а тепер – очільник країни, що живе у війні, поспілкувався з відомим журналістом Дмитром Комаровим. Зустріч президента з пресою відбулась ще взимку цього року, коли медійник, якого запам’ятали ведучим шоу “Світ навиворіт” знімав низку інтерв’ю з військовим керівництвом України з нагоди трагічної дати 24 лютого.

У день, коли журналіст зустрівся з очільником країни, часу було обмаль. Саме тому Дмитру Комарову та його оператору запропонували вирушити разом із президентом у відрядження, аби спокійно поспілкуватись у вільну від роботи хвилину. Взяти в Зеленського інтерв’ю Комарову вдалось лише у потязі, який повертав команду з Одеси до Києва.

Дмитро Комаров та Володимир Зеленський поспілкувались у потязі
Дмитро Комаров та Володимир Зеленський поспілкувались у потязі

Здебільшого журналіст цікавився у президента подробицями, що стосуються війни в України. Втім, поцікавився Дмитро Комаров і чимось більш особистим. Так, інтерв’юер запитав у Володимира Зеленського про його батьків та про те, чи переживають мама й батько президента за свого сина.

Чинний президент України зізнався, що його батькам не слід перейматись через нього, оскільки він від них нічого не приховує. Крім того, Зеленський зізнався, де зараз перебувають його рідні. За словами президента, вони продовжують жити в Україні.

“Мої батьки, вони все знають, вони знаходяться тут, в Україні, у себе вдома. Завжди каже, мені здається, ті самі питання, як я, чи я поїв”, – поділився Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський зізнався, де зараз мешкають його батьки
Володимир Зеленський зізнався, де зараз мешкають його батьки

Крім того, розповів в інтерв’ю для Комарова Володимир Зеленський, здебільшого переймається та закликає бути обережним його саме мати. А ось батько, своєю чергою, навпаки підбадьорює та хвалить свого сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини