Анна Трінчер осоромилася перед Ксенією Мішиною: не змогла сказати, коли святкуємо День незалежності України

Популярна зірка серіалів для підлітків, Анна Трінчер, взяла участь у проєкті "Я люблю Україну". На питаннях про нашу країну дівчина "посипалася"

Проєкт-змагання “Я люблю Україну” збирає чимало глядачів біля екранів, а його ведучою стала неповторна Ксенія Мішина. В одному із випусків серед запрошених зірок була співачка та акторка Анна Трінчер, яку чимало підлітків полюбили за роль у телесеріалі “Школа”.

Під час бліцу, де екс-холостячка ставила питання шкільного рівня, дівчина раптово “посипалася”. Серед усього, не змогла юна знаменитість назвати дату проголошення нашого Дня Незалежності, забула, коли співаються колядки, переплутала гетьмана, якого зобразили на 5-ти гривневій купюрі та навіть не впізнала відому приказку: “За дурною головою, ногам нема покою”. Емоції артистки під час провалу видали все.

Анна Трінчер осоромилася перед Ксенією Мішиною

Втім, прихильники не засуджують, а навпаки намагаються підтримати пані Трінчер теплими словами у коментарях. І хоча більшість користувачів іронізує, що Анна закінчила школу лише у серіалі, фанати пишуть:

  • “Є такі люди у яких з датами проблема. Реально, і тут нічого немає поганого. В голові може бути купа різної інформації, а от числа важко запам’ятовувати”
  • “Я дивився цей випуск! Насправді вона розумниця! Історію добре знає. Щодо дат, так це правда. Розгубилась, на жаль”
  • “Аня молодець!”
Анна Трінчер осоромилася перед Ксенією Мішиною

А от сама зірка аніяк не засмутилася та навіть не прокоментувала свій дебют у передачі Ксенії Мішиної. До речі, питання подібного роду викликали складність не лише в Анни, яка, звикнувши до атмосфери, змагань активно включилася у гру і більше не пасувала перед ведучою.

Нагадаємо, Анна Трінчер також була у проєкті “Голос. Діти” та “Голос країни”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини