Олег Винник відмовився спілкуватись з Юрієм Горбуновим: стало відомо, чому артист не захотів говорити з другом

Нещодавно близький друг відомого українського музиканта Олега Винника пояснив, чому той не відповів на дзвінок свого колеги Юрія Горбунова. Виявляється, в артиста більше немає такої можливості

Ще до початку повномасштабної війни відомий український музикант Олег Винник опинився за межами рідної країни. Пізніше з’ясувалось, що за кордон знаменитість вирушив на лікування. Сьогодні артист мешкає у Німеччині, втім на зв’язок зі своїми шанувальниками не виходить. Як стало відомо нещодавно, не спілкується зірка і зі своїми колегами.

Раніше український ведучий Юрій Горбунов в одному з інтерв’ю розповів, що Олег Винник не відповідає на його дзвінки. Попри спроби шоумена зв’язатись із товаришем, відповіді від нього він не отримує. Близький друг головного вовка України пояснив, чому той не виходить на контакт з іншими українськими зірками.

Юрій Горбунов раніше розповів, що Олег Винник не відповідає на дзвінки колег
Юрій Горбунов раніше розповів, що Олег Винник не відповідає на дзвінки колег

Роман Недзельський, ексдиректор Палацу “Україна” розповів, чому його близький друг не контактує з колегами. За словами зіркового товариша, річ у тім, що в Олега Винника просто немає такої можливості. Після переїзду за кордон в артиста не залишилось українських номерів, а свій новий номер телефону, німецький, він не давав нікому.

Крім того, заявив Роман Недзельський, знаменитість виявився “обмеженим у засобах комунікації” оскільки весь свій час приділяв творчості. Тим часом усі контакти, сайти та сторінки Олега Винника контролювались та контролюються його менеджерами. Разом з тим, друг відомого українського співака закликав шанувальників і колег не перейматись – якби в артиста були проблеми, він би точно повідомив про них свого друга Недзельському.

Роман Недзельський пояснив, чому Олег Винник не відповідає на дзвінки своїх колег
Роман Недзельський пояснив, чому Олег Винник не відповідає на дзвінки своїх колег

Крім того, друг Винника пояснив, як сам підтримує з ним зв’язок. Роман Недзельський зазначив, що співак встиг поділитись із ним своїм німецьким номером телефону, коли в нього ще була така можливість.

“Олег дав мені свій німецький телефон – через месенджер, ще коли працювала сторінка. Ми обмінялися контактами”, – пояснив Недзельський.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини