Неля Шовкопляс вперше не стрималася та публічно висловилася стосовно подій: міцне слово на літеру “п”

Популярна зірка Неля Шовкопляс завжди вирізнялася милим характером та скромним норовом, але навіть вона не змогла стримати лихе слівце через події.

Ведуча Неля Шовкопляс для багатьох є прикладом для наслідування: зірка пройшла непростий шлях до слави та популярності, а її доля не телебаченні — це втілення казки про Попелюшку у реальному житті. Справа в тому, що зірка взагалі у юності відношення до дикторської справи чи акторства не мала. Вона закінчила університет за економічним профілем, але згодом вирішила кардинально змінити свою долю. Чимало часу витратила знаменитість на навчанні новій спеціальності і врешті-решт засяяла в одному з найпопулярніших ранкових шоу “Сніданок з 1+1”.

Єгора Гордєєва підозрювали в романі з його колегою та напарницею Нелею Шовкопляс
Неля Шовкопляс вперше не стрималася та публічно висловилася стосовно подій

Її чарівна посмішка та милий образ зачаровують одразу. Втім, і ця привітна пані здатна показати характер.

Нещодавно Шовкопляс просто не стрималася та написала у сторіз міцне слівце. Роз’ярила дикторку ситуація з тим, що українці почали масово публікувати у мережі відео з роботою ППО у центрі Києві. Відомо всім: не можна показувати на загал такі кадри, аби не дати ворогу шансу з’ясувати наші позиції. Зірка дуже промовисто висловила свою думку:

“Трішки про вчорашню зливу з відео збиття дрону в усіх тг-каналах. Люди, ви серйозно? Це пі*****ць просто!!!”, — емоційно написала на загал Неля.

Неля Шовкопляс вперше не стрималася та публічно висловилася стосовно подій

Раніше колега Єгора Гордєєва не дозволяла собі таких висловів, але, схоже, нерви через війну не витримують навіть у найввічливіших панянок “плюсів”. До речі, Неля взагалі не виїздила за кордон, а переїхала у глиб країни на час евакуації.

Нагадаємо, що у Неля Шовкопляс є двійко синів. Вони двійнята. Назвали хлопчиків Тимофій та Матвій. Малюки проживають разом з татом та мамою у столиці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини