Співачка Руслана поставила крапку в історії з Євробаченням та попри все приїхала виступати до Британії

Співачка Руслана Лижичко була обурена рішенням організаторів цьогорічного Євробачення не давати їй можливість вийти на сцену, як переможиці минулих років. Втім, зірка зараз у Ліверпулі, де проводиться конкурс, і готується до відповідального моменту.

Євробачення, як і завжди обросло скандалами. За гаслами про єдність та дружбу причаїлася дуже неоднозначна історія, пов’язана з українською співачкою Русланою.

3 тижні тому зірка публічно заявила, що не знає чи буде стояти на сцені пісенного конкурсу у Британії. Також знаменитість питала поради у прихильників, що їй робити, якщо така пропозиція поступить.

Співачка Руслана приїхала виступати до Британії

Фанатів дуже обурило те, що знаменитість, яка першою принесла перемогу Україні на Євробаченні не покликали на головну музичну подію року. Натомість таких зірок, як Тіна Кароль, Вірка Сердючка, які не зайняли перших місць анонсували у першу чергу.

Тим не менш, для пані Лижичко в цьому лайн-апі місця не знайшлося. Сама співачка була у нерозумінні того, чому раптово її виступ виявився непотрібним на загальному святі, де тріумфуватиме Україна.

Втім, у Британію вона таки поїхала. Як зазначала зірка раніше, у неї були все одно пропозиції про виступ.

“В Ліверпулі я вже підтвердила свою участь у двох сайд-івентах (додаткових активностях на майданчиках, що працюють для єврофанів та гостей Ліверпуля).
Один з них колаборація з Англійською Національною Оперою, про другий я напишу згодом. Я живу і творю для України”, — написала артистка.

 

Сама Руслана вже спробувала себе у ролі диригентки та поділилася своїми враженнями: емоції у виконавиці просто неймовірні, а тамтешня публіка її зустріла просто “на ура”.

Нагадаємо, що у 2017-му році, коли Україна проводила Євробачення у Києві, Руслана здивувала всіх своїм виконанням свого безсмертного хіта у фіналі конкурсу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини