Катерина Кухар втомилася від материнства? Подруга Влада Ями почала закриватися від дітей у ванній (Відео)

Катерина Кухар не тільки гарна хореографиня, а й зірка з відмінним почуттям гумору. Балерина до Дня матері зняла відео, в якому показала, де насправді можуть відпочити матусі.

Катерина Кухар. Героїня цього матеріалу віртуозно поєднала кар’єру та материнство, народивши чудових діток. Її старшого синочка звати Тимур, а молодшу донечку — Анастасія.

Катерина Кухар втомилася від материнства?

Виховувати у 41 рік малюків та ще й не забувати тримати себе у формі, аби сяяти на сцені — справа не з легких. Графік балерини і так дуже щільний, але їй вдається знаходити час на все. Єдине, що не завжди під силу — так це побути у тиші без бешкетливих діток, які постійно потребують уваги неньки.

Цю тему, яка дуже близька всім матусям, які виховують карапузів, зірка обіграла у себе в Інстаграмі. Вона показала, що з келихом та на самоті жінка, що привела у світ карапузів може лише у ванні кімнаті за зачиненими дверима. Втім, і це не так легко, адже крихітки, як взнали, що Катерина закрилася без них, почали активно її гукати та постійно питати, коли ж вона до них повернеться.

У коментарях підписниці Кухар повністю зрозуміли ідею її ролику та висловили слова підтримки, написавши, що також стикаються з такими самими ситуаціями:

  • “Як це знайомо кожній мамі”
  • “Вітаю! Катя, ти зробила мій день”
  • “Я так ховалася у кутку у вітальні ввечері в темряві. Мене знайшли через 2 хвилини”
  • “Я вас обожнюю. Грація та вишуканість української жіночності”
  • “Це прям в точку. Замамкали і тим самим привітали. Не дають нам забути що ми мами щосекунди”

Нагадаємо, що старший син зірки — він першого шлюбу. Він спілкується зі своїм татком, за словами Катерини, але вона мінімізувала контакти, адже зрозуміла, наскільки по-різному бачить життя з екс-обранцем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини