Алла Мазур повідомила про втрату в родині: “Двометровий красень, який завжди був готовий кинутися на допомогу”

Зіркова телеведуча Алла Мазур розповіла в Мережі про втрату дуже близкої для неї людини. Зірка шкодує, що більше не зможе побачити свого племінника.

З початком повномасштабного вторгнення не одна тисяча українських чоловіків стали на захист нашої держави. Кожного дня всі зірки та культурні діячі дякують нашим захисникам за те, що всі українці мають можливість відпочивати в закладах та гарно проводити свій час.

Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що одним з таких чоловіків став племінник Алли Мазур Сашко. Про це зірка розповіла в одній із соціальних мереж. Як виявилося, чоловік загинув в одному зі своїх боїв, але він назавжди залишиться в серці цілої родини як герой та мужній чоловік, який не боїться нічого.

“Саша не був професійним військовим. Двометровий красень, який завжди був готовий кинутися на допомогу. Він мав ротацію, але вирішив допомогти хлопцям в бою. З того бою він не повернувся”, – написала Алла в описі під фото.

Алла Мазур розповіла про втрату близької людини
Алла Мазур розповіла про втрату близької людини

На знімках можна побачити усміхненого чоловіка, який навіть під час бою зберігає спокій всередині себе і випромінює добро. Саме таким його всі й запам’ятають: усміхнений та щирий чоловік, який нічого не боїться.

Прихильники Алли в коментарях підтримали зірку і написали багато приємних коментарів:

  • “Це так боляче. Ти дивишя на фото, бачиш молодих, усміхнених з такими глибокими очима хлопців. Просто одне питання: за що нам ця клята війна?”,
  • “Вічна пам’ять герою. Нехай кара божа наздожене нелюдів, які прийшли на нашу землю, за всі сльози матерів, дружин…”,
  • “Дякуємо всім воїнам України! Вічна пам’ять Олександру та іншим полеглим нашим хлопцям. Царство небесне”,
  • “Дуже боляче читати і розуміти, що війна торкнулася кожної української сім’ї”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини