“Не треба нам цього”: українці обурилися через анонс благодійного концерту Світлани Лободи

Після свого повернення з росії в Україну Світлана Лобода намагається виправитися і стати краще в очах сотень українців. Зараз зірка анонсувала благодійний концерт, але в Мережі активно обурились.

З початком повномасштабного вторгнення деякі українські зірки вирішили повернутися в Україну для того, щоб відбілити свою репутацію через довготривале перебування на росії. Серед таких зірок опинилася й Світлана Лобода.

З 2014 року Світлана тривалий час перебувала в росії та давала там концерти, закриваючи очі на все, що відбувається на її рідній землі, але з початком повномасштабного вторгнення зірка вирішила змінити саою думку і записала до прихильників відео-звернення про те, що раніше вона нічого не розуміла, але зараз усвідомила всі свої помилки і готова вибачитися перед українцями та перед своєю країною за таку велику помилку, як життя в росії.

Лобода почала трішки говорити українською мовою, а також випустила пісню солов’їною. Днями один з комплексів відпочинку анонсував благодійний концерт, головною зіркою якого стане саме Світалана Лобода, але не всіх така новина приємно вразила. Користувачі Мережі почали вимагати від організаторів прибрати зірку з концерту і не ганьбити своє власне ім’я.

Світлану Лободу не хочуть бачити на благодійному концерті
Світлану Лободу не хочуть бачити на благодійному концерті
  • “А коли Лепс виступатиме? Ще б Баскова запросили”,
  • “Я не вірю, що це відбувається в моїй країні”,
  • “Не треба нам цього концерту. Оранізатори, краще скасуйте цей виступ”,
  • “Не ганьбіться і не прикривайтеся клінікою! Вона зрадниця, а значить, що й ви теж!”.

Відпочивальний комплекс афішу видалив, але натомість керівництво написало розгорнутий коментар про виступ Лободи. На їхню думку, в зірки чітка проукраїнська позиція, якої вони вимагають від всіх зірок, що дають концерти на території комплексу.

Світлану Лободу захистили перед хейтерами в Мережі
Світлану Лободу захистили перед хейтерами в Мережі

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини