Марічку Падалко зустріли у США українські військові з жовто-блакитним букетиком: як це було (ФОТО)

Зірка телебачення і одна з найкращих телеведучих Марічка Падалко днями відвідувала наших захиснків, які перебувають за реабілітації за кордоном.

Справжня зірка телебачення Марічка Падалко розповіла своїм прихильникам про важливу місію у США, куди її запросили на урочисту зустріч. Редакція сайту Добрі новини дізналася, як проходила ця зустріч.

Справа в тому, що з початком вторгнення в 2014 році у Штатах активно проводиться допомога для українських військових, а з повномасштабним вторгненням наші хлопці стали все частіше відвідувати реалібілітацію в Америці. Там чоловіки та дівчата проходять відповідне лікування, якого вони не можуть отримати в Україні, або проводиться необхідне протезування.

На одному з фото з аеропорту Марічка стоїть усміхнена поряд з одним з військових з жовто-блакитним букетиком і українським прапорцем. Чоловік щиро радіє, що він знаходиться біля Марічки, не дивлячись на те, що йому зробили необхідне протезування кінцівок. Такі люди заслуговують окремої поваги і вселяють віру у щире та краще майбутнє.

Марічка Падалко розповіла про героїв України
Марічка Падалко розповіла про героїв України

У своїх постах Падалко вирішила розповісти про деяких військових, які мужньо захищають нашу країну і заслуговують окремої поваги. Серед них хлопець, який зробив пропозицію своїй дівчині, ставши на одне коліно вже будучи з протезами замість ніг. Коли зʼявилося це відео – воно вмить облетіло всю Мережу.

“Це десантник Михайло Варварич. Саме йому забезпечили протезування вартістю 50 тисяч доларів. Це ціна за нові ноги”, – написала Марічка.

Марічка Падалко розповіла про героїв України
Марічка Падалко розповіла про героїв України

Крім цього випадку, зірка закріпила ще декілька історій, з якими можна познайомитися на офіційній сторінці в Марічки. Також телеведуча пообіцяла, що пости з новинами зʼявляться на її акаунті вже з наступного тижня. Чекаємо!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини