Катерина Кухар вийшла на червону доріжку Каннського кінофестивалю-2023, продемонструвавши елітні прикраси

Українська балерина Катерина Кухар з'явилася на червоному хіднику всесвітньовідомого Каннського кінофестивалю. Який образ представила зірка і які прикраси показала?

Легендарна українська балерина Катерина Кухар показалася на Каннському кінофестивалі 2023-го року. Відвідала його зірка вже у фіналі заходу. 41-річна зірка ефектно позувала перед камерами. Вбралася знаменитість у чорну вишукану сукню з відкритою спиною. До речі, обрала для себе саме український бренд GUDU.

Катерина Кухар вийшла на червону доріжку Каннського кінофестивалю

Сукня пошила з атласу та елегантно виблискувала у світлі софітів, відтіняючи прикраси хореографині. Аксесуари — окрема тема для натхнення. Екс-суддя “Танців з зірками” продемонструвала купні кульчики з надзвичайно великим камінням. Цікаво, що кольори підібрані у жовто-блакитних кольорах нашого прапора.

До речі, бренд, який обрала для свого виходу у світ Катерина, вже демонструвала співачка Юлія Саніна.

Де живе зараз Катерина Кухар?

Прима балету Національної опери України хоч і багато буває за кордоном, все одно про свою Батьківщину не забуває. Нещодавно вона розповідала про свою другу, непублічну роботу. У 2020-му році, окрім медійної діяльності у неї з’явилася ще одна велика задача у житті: передати свої цінні знання молодим танцюристам.

Катерина — керівник Київського державного фахового хореографічного коледжу. Кухар часто показує фото зі свого робочого місця. Нещодавно вона розповіла про те, який чудовий семінар-практикум було проведено для її студентів.

Нагадаємо, що чоловіком Катерини Кухар став її колега по цеху, танцюрист і виконавець головних ролей, Олександр Стоянов. Пара виховує двійко чудових дітей, про яких радо розповідають на своїх сторінках у соціальних мережах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини