Катерина Кухар поскаржилася на зайву вагу та показала фігуру, яка не влазить ні в одні штани: “Не дихаємо”

Українська балерина Катерина Кухар повідомила шанувальникам, що несподівано набрала вагу. Знаменитість зізналась, що не залишить цього просто так і тепер планує сісти на дієту

Одна з найвідоміших українських балерин, прима Національного театру опери й балету Катерина Кухар повідомила несподівану новину. Знаменитість зізналась, що набрала зайву вагу. Про це вона розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Зірка звернулась до шанувальників, які постійно називають її витонченою та неабияк худорлявою.

Балерина зазначила, що так може здаватись зі сторони, втім насправді вона набрала небажані кілограми. Катерина Кухар не стала лише говорити, але й продемонструвала, що вона має на увазі. Знаменитість спробувала одягнути штани, що носила торік, втім їй це не вдалось. Одяг не застібнувся, адже в зірки з’явився невеличкий животик.

Відома балерина Катерина Кухар повідомила, що набрала зайву вагу
Відома балерина Катерина Кухар повідомила, що набрала зайву вагу

Втім, засмучуватись знаменитість не стала й вирішила навіть до такої ситуації підійти з гумором. На своїй сторінці балерина продемонструвала кумедний лайфхак і розповіла, що робити, якщо не влізаєш у старі штани. Катерина Кухар видихнула, втягнула живіт і застібнула одяг. Втім, додала знаменитість, у цього секрету є невеликий нюанс – тепер неможливо дихати.

Разом з тим, зазначила зірка, попри складнощі й неможливість зробити “ковток” повітря, потрібно зібратись і йти далі, втягуючи живіт. Лише так Катерина Кухар змогла знову одягнути штани, які колись на ній сиділи ідеально.

“Але я це все одно зроблю. Не дихаємо…І пішла собі”, – з гумором зазначила відома українська балерина Катерина Кухар.

Катерина Кухар жартома розповіла, що робити, якщо не можеш влізти в старі штани
Катерина Кухар жартома розповіла, що робити, якщо не можеш влізти в старі штани

Жарти жартами, але відома українська балерина налаштована серйозно. Знаменитість вже заявила, що збирається сісти на дієту, аби позбутись від небажаних кілограмів. Крім того, Катерина Кухар планує займатись спортом. Зірка також поцікавилась у своїх підписників, чи приєднаються вони до неї на шляху до схуднення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини