Досьє на першого чоловіка Наталії Мосейчук, якого приховувала роками: ім’я, як познайомилися, де мешкає зараз

Наталія Мосейчук всі роки категорично відмовлялася розповідати про свого першого чоловіка, від якого народила дитину. Втім, у мережі спливли дуже цікаві подробиці, які викрили головний секрет зірки.

Залізна леді 1+1, Наталія Мосейчук, намагається дистанціюватися від фанатів у розрізі тем особистого життя. Знайти просто так у мережі бодай якісь подробиці про її минуле, проте, не все так безнадійно.

Все, що розповідала дикторка раніше про колишнього — це те, що з ним познайомилася ще за студентських років у Житомирі. Разом переїздили згодом до Києва, але стосунки у подальшому житті, на жаль, не склалися.

Відомо, що ведуча “плюсів” працювала у молодості на своїй малій Батьківщини. У 1993-му році вона була журналісткою і ведучою на Житомирському обласному телебаченні. У 2017-му році на сайті обласної громадсько-політичної газети “Житомирщина” виходить цікавий матеріал, у якому на честь 25-річчя місцевого медіа розповідається історія становлення регіонального ЗМІ. Окремо автор виділяє колектив професіоналів, який зростив чимало відомих на всю Україну знаменитостей. Згадується, звісно і зірка “Право на владу”.

У статті зазначається, що Наталія долучилася до телеканалу, коли ще носила дівоче прізвище, Петрусенко. Також у переліку зазначається і Леонід Мосейчук…

Стаття до ювілею телеканалу видала подробиці

Тезка чи законний чоловік?

Життя — повне співпадінь та чи можна сподіватися на те, що вищезгаданий чоловік просто має схоже з ведучою прізвище? Підказка спливає саме у сині зірки. Як розповідала сама Наталія Мосейчук, її старша дитина поступила у престижне столичне ВНЗ, згодом проговорилася, що юнак працює економістом.

Антон, так звати сина знаменитості, був студентом КНЕУ імені Вадима Гетьмана. Знаючи, що хлопець 1998-го року народження ймовірніше за все був абітурієнтом не раніше 2015-го року, його можна знайти у рейтингу-списку вступників. Власне, на сайті abit-poisk.org.ua він і значиться під номером 100, як Мосейчук Антон… Леонідович.

Результати пошуку сина Наталії Мосейчук у списку абітурієнтів

Тож картина складається таким чином: ймовірно Наталія могла познайомитися зі своїм обранцем завдяки роботі, у заміжжі взяла його прізвище, яке з ростом популярності ймовірно стала використовувати, як псевдонім. Знайти ще більше подробиць про пана Леоніда поки важко, адже не відомо навіть його по-батькові.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини