Без курйозів нікуди: соліст гурту “Quest Pistols” Антон Савлєпов впав вниз головою прямо під час виступу

Антон Савлєпов відрізняється своєю ексцентричністю та відмінним почуттям гумору. Крім цього, чоловік нерідко потрапляє у курйозні ситуації.

З початком повномасштабного вторгнення Антон Савлєпов вирішив зібрати відомий гурт “Quest Pistols” і дав нове життя відомим хітам. Хлопці вирішили перекласти українською мовою “Ти неймовірна”, “Я твій нарк**тик” та багато інших своїх хітів. Крім цього, гурт активно подорожує з благодійними концертами різними країнами світу, але на одному з концертів трапилася курйозна ситуація.

Прихильники Антона зняли на відео, як чоловік під час концерту падає зі сцени вниз головою. На відео можна побачити, що чоловік занадто сильно нахилився до своїх прихильників і просто не втримав рівновагу та звалився головою вниз, але фанати артиста відчайдушно намагалися його спіймати. Сам Савлєпов цей інцидент ніяк не коментував, але в описі під відео зазначили, що артист як ні в чому не бувало продовжив співати.

“Після падіння музикант піднявся на сцену і продовжив виступ”, – йдеться у повідомленні.

Антон Савлєпов під час виступу впав зі сцени вниз головою
Антон Савлєпов під час виступу впав зі сцени вниз головою

Зараз гурт “Quest Pistols” отримав другу шалену хвилю популярності. Багато років тому хлопці підкорили тисячі прихильниць по всій Україні і не тільки. Потім гурт вирішили переіменувати на “Агонь”, а ще за деякий час вони припинили своє існування.

Схоже, що Савлєпов відчув, коли потрібно стрибати у вагон нової хвилі попуряляності і успішно зробив це, запросивши колег з оригінального складу гурту. Хлопці отримують безліч приємних коментарів стосовно перекладу пісень з російської на українську і навіть подумати не могли, що саме “Quest Pistols” перекладатиме свої хіти соловʼїною мовою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини