Олександра Заріцька з “KAZKA” розкрила секрет свого схуднення на 20 кілограмів: усе завдяки уколам краси

Відома українська співачка Олександра Заріцька не так давно зізналась, що схудла на цілих 20 кілограмів. Тепер знаменитість показала, як позбавляється від найважчих зон

Олександра Заріцька давно здобула популярність серед української авдиторії. Знаменита співачка є фронтвумен гурту “KAZKA”. Крім своєї основної музичної діяльності зірка також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Саме звідти шанувальники знаменитості можуть дізнатись про останні новини з її життя.

Так, наприклад, нещодавно артистка поділилась доволі цікавим зізнанням. Олександра Заріцька, яка деякий час тому схудла на 20 кілограмів, розповіла, як їй вдалось позбутись від зайвої ваги у найважчих зонах. На своїй сторінці співачка показала кадри, як тримає себе у формі після екстремального схуднення.

Олександра Заріцька з гурту KAZKA розповіла свої секрети схуднення
Олександра Заріцька з гурту KAZKA розповіла свої секрети схуднення

Після того, як артистка скинула зайві кілограми, вона продовжує активно займатись спортом, дотримується правильного й здорового харчування та тримає себе у формі. Втім, зазначає Олександра Заріцька, не всі зайві відкладення можна скинути лише завдяки спорту та відкоригованому раціону. Знаменитість розповіла, що вирішила спробувати спеціальні ін’єкції для схуднення, аби позбутись від “додаткових” кілограмів у зонах, які дуже важко йдуть під час схуднення.

Відома українська співачка зазначила, що процедура лише має страшний та болісний вигляд. Насправді ж, додала зірка, це не викликає в неї жодного дискомфорту. Олександра Заріцька зізналась, що косметологічна процедура, на яку вона наважилась, проходить абсолютно безболісно.

Олександра Заріцька з гурту KAZKA показала, як робить уколи краси
Олександра Заріцька з гурту KAZKA показала, як робить уколи краси

На своїй сторінці в Інстаграмі зірка показала кадри з походу до косметолога. Фахівчиня вколола українській співачці ліполітики. Такі уколи мають властивість розщеплювати жирові відкладення на окремих ділянках обличчя або тіла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини