Алла Пугачова приїхала у Львів разом з Максимом Галкіним: що відомо про поїздку Примадонни в Україну

Алла Пугачова рішуче виступила у 2022-му році проти агресії росії на території України. Нині ж пройшли чутки, що зірка разом з чоловіком відвідала Львів. Дізнайтеся, навіщо Примадонні було їхати до нас.

Алла Борисівна — одна з небагатьох зірок російської естради, яка рішучо засудила і свій уряд, і агресію проти України. Якщо раніше вона після 2014-го здебільшого мовчала стосовно своєї думки, то нині, виїхавши за кордон, не соромиться казати нічого. Її чоловіка Максима Галкіна, який відверто підтримав нашу країну та став перераховувати прибутки з концертів знедоленим українців, взагалі визнали іноагентом.

Пугачовій такого статусу не дали, але почали поширювати про неї небувалі плітки. То їй приписували недугу, то висміювали житло, словом — намагалися виставити Примадонну у найгіршому світлі.

Російські ЗМІ про Аллу Пугачову

Нині мережею ширяться нові чутки: начебто Алла та Максим приїхали у Львів, місто, яке патологічно асоціюється у росіян абсолютно з усім негативним, що тільки вигадувала їхня пропаганда. Тепер начебто знамените подружжя відвідало наше західне місто.

Інформація з сайту: https://popcake.tv/news/pugacheva-sdelala-zayavlenie-posle-konczerta-vo-lvove-a-pochemu-ukraina-potomu-chto-nadoeli-uzhe-te-kotorye-zdes

Втім, редакція сайту “Добрі новини” перевірила останні публікації зірок у соціальних мережах та не знайшла навіть натяку на те, що знаменитості бодай перетинали кордон нашої країни.

Проте, вдалося знайти інформацію, де зазначається, що Пугачова все ж таки вмудрилася побувати у місті Лева. Щоправда, це було в останній рік перед розпадом СРСР. У хроніках міста пригадується, що у 1989-му році вона давала концерт на стадіоні “Дружба”, за який отримала чималі гонорари.

Нагадаємо, що нині Алла Пугачова проживає разом з Максимом Галкіним і дітьми в Ізраїлі. Знаменитості короткий час подорожували Європою у минулому році, але вирішили осісти у східній країні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини