Ігор Кондратюк пояснив, чому не слід судити Винника, Потапа й інших за виїзд з України: “Бо вони публічні”

Відомий український продюсер і ведучий Ігор Кондратюк розповів про своє ставлення до виїзду публічних чоловіків з України. Знаменитість зізнався, чому не варто їх засуджувати

Після початку повномасштабної війни виїзд для чоловіків призовного віку був закритий. Олег Винник покинув Україну ще до 24 лютого минулого року, а ось Владові Ямі вдалось “проскочити” буквально за п’ять хвилин до закриття кордонів. Потап же, своєю чергою, користується медійністю та званням артиста задля того, щоб виїжджати за кордон.

Чимало відомих чоловіків не пояснюють причин свого перебування за кордоном та мовчать у відповідь на критику шанувальників. Втім, вважає Ігор Кондратюк, критикувати їх за бажання втекти від війни не потрібно. Продюсер впевнений, що час усе розставить по своїх місцях, а нині в українців є куди важливіші завдання.

Ігор Кондратюк висловився про відомих чоловіків, які виїхали за кордон
Ігор Кондратюк висловився про відомих чоловіків, які виїхали за кордон

Крім того, додав продюсер, після перемоги до артистів-чоловіків, які нині виїхали за межі України, з особливою обережністю ставитимуться телеканали, медіа та публічні персони. Втім, Ігор Кондратюк наголосив, що неможливо ігнорувати їхньої артистичності, таланту й харизми, без якої неможливо обійтись на тих чи інших телепроєктах і розважальних шоу.

Продюсер також зазначив, що вони втекли від війни, а він не має бажання та права засуджувати їх за це. Ба більше, за словами Ігоря Кондратюка, в них має бути внутрішнє розуміння, що в тилу в рідній країні вони могли б принести набагато більше користі. Втім, додав продюсер, оцінку таким чоловікам дасть історія, час та їхні глядачі.

Влад Яма, Потап і Винник є найвідомішими чоловіками, які відсиджуються за кордоном
Влад Яма, Потап і Винник є найвідомішими чоловіками, які відсиджуються за кордоном

Пояснив Ігор Кондратюк і феномен увагу, прикутої до особистостей зірок-чоловіків, які знаходяться за кордоном. За словами продюсера, українці їх обговорюють тільки через те, що вони дуже відомі.

“Ми говоримо про них, а не про багато тисяч чоловіків, які теж виїхали за кордон, бо вони публічні люди, і за них більше запитують”, – пояснив Кондратюк.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини