“Знайшли кого запрошувати”: Наталію Мосейчук розкритикували за інтервʼю зі скандальним Спартаком Субботою

Наталія Мосейчук опублікувала чергове інтервʼю із зірковим гостем, але цього разу до неї завітав Спартак Суббота, якого звинувачують у шахрайстві.

Спартак Суббота отримав велику популярність завдяки спільному подкасту з коміком та актором Женею Яновичем “Подкаст. Терапія”. Спартак, за його словами – кваліфікований та дипломований психотерапевт та психолог, який змінив життя багатьох людей на краще. “Подкаст. Терапія” став великим знеболюючим для сотень тисяч українців, які з нетерпінням чекали нового щотижневого випуску, але ідеальна картинка була зруйнована одним великим розслідуванням.

На Спартака Субботу опублікували викриття його загального образу, де звинуватили спеціаліста у брехні, яку він продовжував сіяти як Яновичу, так і своїм прихильникам. В ході розслідування виявилося, що в Спартака не вистачає декількох дипломів про вищу спеціальну оствіту, а також він замовчував про свою співпрацю з ОПЖЗ.

Женя Янович закрив проєкт зі Спартаком Субботою
Женя Янович закрив проєкт зі Спартаком Субботою

У звʼязку з цим Женя Янович прийняв рішенням припинити будь-яку комінукацію зі Спартаком, а “Подкаст. Терапію” психолог тепер веде зі своєю помічницею. На нього вилилася ціла купа хейту, але чоловік на це не звертає уваги. Спартак, в свою чергу, опублікував відео з поясненнями, дипломами та сертифікатами, але люди йому не повірили.

Наталія Мосейчук вирішила запросити психолога до себе на інтервʼю, щоб поговорити про подробиці цієї ситуації і дати можливість користувачам в Мережі подивитися на Спартака під іншим кутом, але їм це не дуже сподобалося. Замість схвалення Наталія отримала велику порцію критики у свій бік.

Наталію Мосейчук розкритикували за інтервʼю зі Спартаком Субботою
Наталію Мосейчук розкритикували за інтервʼю зі Спартаком Субботою
  • “Ого, а я гадав, що Мосейчук нижче впасити не може. Однак, пані Наталю, ви молодець, бо так професійно та планомірно пробивати дно ще треба вміти!”,
  • “Вау. Після інтервʼю враження, що Олександра замовили. Це не він шахрай, а це суспільство даремно бачить фотошоплені документи. Мосейчук — відбілює злочинця. Не в перший раз”,
  • “В якийсь момент стало аж страшно від такої милої бесіди цих двох персонажів. Наталя, як завжди, успішно пробиває чергове дно”, – пишуть незадоволені прихильники.

Не дивлячись на це, ще в ході інтервʼю Спартак пророкував таку реакцію від користувачів Мережі і запевнив, що його це ніяким чином не хвилює.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини