Потап, Остап Ступка, Спартак Суббота і Юрій Горбунов: розчарування року за версією редакції “Добрі новини”

Публіка завжди уважно стежить за життям та діяльністю знаменитостей, але іноді їхні вчинки можуть розчарувати фанатів. Хто ж підпав під критику у цьому році найбільше?

Ось деякі приклади знаменитостей, які потрапили під приціл критики та викликали негативні реакції громадськості.

Потап (Олексій Потапенко)

На початку війни український музикант Олексій Потапенко, відомий як Потап, перебував у Іспанії, де підтримував Україну. Проте, пізніше виявилося, що він вже давно перебуває в Україні. Весною 2023 року він випустив скандальний трек “Волонтер”, що розчарувало частину його шанувальників. Також з’явилися чутки про зраду дружини та інші неприємності.

Остап Ступка

Український актор Остап Ступка опинився у центрі уваги після того, як, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, влаштував ДТП у центрі Києва. У судових дебатах прокурор висунув вимогу покарати актора трирічним позбавленням волі та заборонити йому керувати авто протягом наступних п’яти років.

Спартак Суббота

Спартак Суббота, відомий психолог, потрапив під критику та обурення після розслідування, в якому його звинувачували у підробці документів та інших злочинах. Поліція відкрила кримінальне провадження щодо можливого підроблення документів про освіту психолога.

Юрій Горбунов

Телеведучий та продюсер Юрій Горбунов викликав обурення громадськості, коли його компанія “Прототип Продакшн” отримала фінансування на виробництво кіносеріалу “Смт. Інгулець” у суммі 33 млн гривень. Під час суспільної дискусії він вирішив відмовитися від державної підтримки через обурення громадськості та пояснив, що робота над проєктом триватиме без фінансування від держави.

Знаменитості час від часу потрапляють у центр скандалів та розчаровують публіку своїми вчинками, але важливо враховувати всі обставини та контекст, перш ніж робити висновки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини